Ресторант на годината в Англия 2024г.

Най-добър ресторант в Англия 2023г.

Arrow left icon
обратно

Новини

Happy x Coca Cola Победители

Happy x Coca Cola Победители

Победители в Играта Happy x Coca-Cola


Ahmed M. ah*********dd@gmail.com 08949***02 - Уикенд за двама в Лондон


Nikola T. ka**********1@gmail.com 08935***28 - Уикенд за двама в Лондон
 

Kristyan M. kr*********v@gmail.com 08885***09 -  Седмична почивка в Посейдон Бийч

Кирил Р. k*********v@abv.bg 08956***50 - Седмична почивка в Посейдон Бийч

 

Вера П. - v*******4@gmail.com 08791***1 - Скутер Веспа

 

Честито на победителите!

 Моля да се свържете с нас на marketing@happy.bg

----------------------------------------------------------------------------------------
Поради огромния интерес удължаваме играта Happy x Coca-Cola до 12.09.2024 г.!

Все още имате време да участвате за страхотни награди с Happy и Coca-Cola!  Как?

1.  Като посетиш ресторант Happy Bar & Grill в България и добавиш към сметката си поне два продукта Кен 330ml Coca-Cola, Coca-Cola Без Захар, Fanta или Sprite до 12.09.2024г.

2.  Генерираш сметка за консумация при престоя си в ресторанта на стойност и над 99 лв. с ДДС., която дава възможност за игра в " Колело на късмета"

3.  От колелото на късмета могат да бъдат спечелени моментни награди, като топка, плажна кърпа, карти за игра, несесери, еко чанта или специален код за регистрация в сайта happy.bg/happy_30 за участие в томбола за големите награди скутер Веспа, уикенд за двама в Лондон и седмична почивка в Посейдон бийч във Варна.

 

4.  Клиентът не печели, ако е попаднал на секция „Опитай пак“, пълните условия може да погледнете тук:

.........................................................................................................................................
ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРА

30 години споделяме Happy моменти

Последно обновени на: 29.08.2024 г.
Изменени чл. 4.1., чл. 7.2 и чл. 7.3.

І. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА
1. Настоящият документ съдържа правилата за провеждане и участие в игра 30 години споделяме Happy моменти /наричана по-долу за краткост „Играта”/, организирана от „ХЕПИ” ЕAД, ЕИК: 103924544, със седалище и адрес на управление: гр. Варна, п.к. 9002, бул. „Цар Освободител №25 /наричано за краткост „Организатора”/.
1.2. Играта се осъществява съвместно с партнорите ни от Coca Cola„Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България” АД, ЕИК: 131032463.

ІІ. ДЕФИНИЦИЯ НА ИГРАТА
2.1. Играта се състои в съвкупност от: условия за участие, зададени от Организатора, изпълнението, на които, предоставя възможност на участниците да спечелят една от обявените награди; действията на участниците в изпълнение на условията; определяне на печелившите участници от Организатора, което се извършва на случаен принцип.
2.2. Играта не е и не може да бъде квалифицирана като „хазарт”, като същата не отговаря на определението за „хазарт” по чл.2 ал.1 от Закона за хазарта - в нея липсва залог и нито един от участниците не може по никакъв начин да загуби каквото и да било. За провеждането ù не се изисква разрешение от Държавната комисия по хазарта.
2.3. Участието в Играта е напълно доброволно.
2.4. ИГРАТА „30 години споделяме Happy моменти“ се провежда на територията на Република България, във всички ресторанти от верига Happy в страната.

ІІІ. ПРАВО НА УЧАСТИЕ В ИГРАТА
3.1. Право на участие в Играта имат само физически лица – гости на ресторант от верига „Happy” в страната, навършили 18-годишна възраст, които не са поставени под пълно или ограничено запрещение.
3.2. Служители на Организатора /вкл. лицата, свързани с организирането или провеждането на Играта/ нямат право да участват в Играта.

ІV. ПЕРИОД НА ИГРАТА
4.1. Играта стартира на 12.08.2024г. от 12:00ч.  и продължава до 23:59ч. на 12.09.2024г.
4.2. Правила за участие в Играта са публикувани в уеб-страницата на Организатора – https://happy.bg 

V. НАГРАДИ
5.1. Организаторът предоставя следните награди в Играта:
5.1.1. кобрандирани летни артикули – 10 000 броя, всеки от които на пазарна стойност под 120,00 лв. с ДДС, разпределени, както следва:

- 2000 бр. плажни кърпи 100/180 cm;
- 1000 бр. протмонета
- 2000 бр. карти за игра;
- 4000 бр. еко-чанти лице/гръб;
- 1000 бр. плажна топка Ø40 cm
              
5.1.2. Големи награди:
- мотопед Vespa, Sprint 50, 50 куб m;
- 2 броя уикенди за двама в Лондон с включен 1 бр. обяд или вечеря в ресторант Happy London. Организаторът предоставя хотелско настаняване, самолетни билети, туристическа застраховка и трансфер. Разходи от личен характер и изхранване не се покриват.
- 2 броя 6–дневни
HB почивки за двама в к-кс „Посейдон бийч резорт“, к. к. Златни пясъци.

Наградите се предоставят и комуникират от Организатора, включващо резервация с настаняване. Организатора не поема разходи от личен характер.
Наградите по точка 5.1.2 са с пазарна стойност над 120 лв. с ДДС.
Приемайки награди с пазарна стойност над 120 лева с ДДС, печелившите се считат за уведомени, че по смисъла на чл.65, ал. 7 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) и всички свързани условия в същия закон Организаторът има задължението да декларира спечелената награда пред Национална агенция по приходите за съответния период, като Организаторът се ангажира добросъвестно да заплати дължимото от името на печелившия като данъчно задължено лице.
5.1.3 Пакетите за пътуване ще бъдат предоставени на спечелилият участник, както е описано в точка 5.1.2. Ако спечелилият участник тя/той поиска допълнително услуги, това ще бъде единствено за негова сметка и трябва да бъде резервирано директно от спечелилия награда, доколкото и ако това е възможно. Организаторът и туристическата агенция не се ангажират за осигуряване на допълнителни или различни от предложените услуги.
5.1.4 Туристическата агенция се ангажира с резервацията на място за уикендите в Лондон, за настаняване и ще уведоми допълнително спечелилият участник за детайлите по нея, след като получи необходимите данни за регистрацията. За целите на регистриране на данните, спечелилият участник разбира и се съгласява да предостави данни за себе си, доколкото и когато това е необходимо за нуждите на регистрацията, като данните се предоставят на туристическата агенция.
5.1.5 Наградите НЕ включва нито един от следните елементи:

  • Такси за подновяване на паспорта, визови такси и др.;
  • Всякакви медицински изисквания, като имунизация, която може да се изисква при помещение в определени страни;
  • Ястия и напитки в полет (освен ако не са включени от авиокомпанията);
  • Такса за паркиране на автомобили, бонуси, екскурзии и атракции, джобни пари или всякакви други разходи, които не са изрично посочени в тези условия.
Нито Организаторът, нито Туристическата агенция носят отговорност за всички разходи, които не са включени в пакета за пътуване. Моля, имайте предвид, че може да се приложи градски данък за всяка нощувка или допълнителна такса по време на някое от изживяванията. В някои случаи, градският данък/такса трябва да бъде платен на местно ниво от победителя. 
5.1.6 Организаторът и Туристическата агенция не са отговорни в случай, че някое от планираните събития има закъснение, отлагане или отменяне по каквато и да е причина, която не зависи от тях, включително, но не само опасности, събития и обстоятелства които не са могли да бъдат предвидени, пандемични, епидемични, локални пандемии, налагане на карантини – няма да бъдат издадени алтернативи билета, а за да се избегнат съмнения, няма да бъде осигурена компенсация и/или възстановяване при възникване на подобни форс мажорни обстоятелства, поради непредвидимостта на характера и особеностите им.
5.2. Всеки участник, има права за неограничен брой участия отговарящи на условията в раздел VI „Механизъм на играта“.При всяко участие  може да се спечели само една награда или код за регистрация.
5.3. НЕ се допуска размяна на награда срещу нейния паричен еквивалент или друг продукт.
5.4. Наградите по т.5.1.2. - предложение второ, се осъществяват от партньoрa на Организатора – „Експлория България“ ООД, ЕИК: 206852072.

5.5. Организаторът запазва възможността си да отмени или промени условията и вида на наградите по своя преценка, ако възникнат събития или обстоятелства, които възпрепятстват или затрудняват организирането им, както и събития, настъпили по независещи от организатора причини като например, но не само: действия или бездействия, с които спечелил участник затруднява предоставянето на наградата от страна на организатора, влошена епидемична обстановка, ограничения наложени от държавите при пътувания, стачки, опасности, събития и обстоятелства, наложени от държавата, както и тежки метеорологични условия и други обективни обстоятелства, които не са могли да бъдат предвидени.
В такива случаи наградата се заменя с друга със същата равностойност.

VІ. МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА
6.1. За да получи възможност да спечели една от наградите по т. 5.1, е необходимо в периода на кампанията, участникът:
1. Да е клиент, посетил ресторант от верига Happy в страната;
2. При посещението си да е включил в поръчката си поне два продукта от следните:
Кен 330ml Coca-Cola, Coca-Cola Без Захар, Fanta или Sprite.

3. Да е генерирал сметка за консумация при престоя си в ресторанта на стойност на и над 99 лв. с ДДС, в която да са включени поне два от продуктите, посочени в т. 2 по-горе.
6.2. Всяка една от стъпките по т.6.1. е задължително условие за участие в Играта.
6.3. За всяка сметка над 99 лв. с включени два продукта от т.2, в таблет, предоставян към всяка сметка от служителя на Организатора автоматично се генерира Колело на късмета, като клиента получава възможността да го завърти. Завъртането на колелото се случва дигитално, на таблета на обслужващия служител, който го предоставя на желаещия да участва. При завъртане на колелото, клиентът може да спечели 1 (една) от 10 000 малки награди на момента описани в т.5.1.1 или код за регистрация описан като „Участие в голямата игра“
6.4. Всеки клиент, попаднал в сектор „Участие в голямата игра“ участва за една от наградите по т. 5.1.2. В този случай в секцията автоматично се генерира код, който участникът следва да регистрира в специална лендинг страница в сайта https://happy.bg  преди изтичане срока на играта по т.4.1. По този начин клиентът се включва в томбола за големите награди.  
6.5. Клиентът не печели, ако е попаднал на секция „Опитай пак“.

VII. ТЕГЛЕНЕ И ОБЯВЯВАНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ
7.1. Участниците спечелили малка награда, получават наградата ведната, на място в ресторанта.
7.2. Имената на печелившите участници за големите награди по т.5.1.2. ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус и представител/и на Coca Cola на 13.09.2024г.
7.3. Печелившите лица ще бъдат обявени и в сайта на Организатора - https://happy.bg. на 13.09.2024г., както и на предоставения от тях имейл за котакт.
7.4. В случай на невъзможност Организаторът да осъществи контакт с печеливш участник, последният има възможност в срок до 10 календарни дни от обявяване на печелившите в сайта https://happy.bg., да се свърже с Организатора с цел получаване на наградата. След изтичане на този срок, участникът губи право да получи наградата, като Организаторът пристъпва към определяне на друг печеливш на негово място на лотариен принцип.
7.5. Наградите са лични и не могат, по желание на участниците, да бъдат преотстъпвани или заменяни и не могат да бъдат заменяни за паричния им еквивалент.

VIII. ПРЕКРАТЯВАНЕ И ПРОМЯНА НА УСЛОВИЯТА НА ИГРАТА
8.1. Организаторът има неотменимо право да прекрати Играта по всяко време, без значение от причината.
8.2. Организаторът си запазва правото да изменя и допълва настоящите официални правила в хода на Играта.

IХ. ОТГОВОРНОСТ
9.1. Организаторът не носи отговорност за технически проблеми, свързани с участие в Играта, в случай че не са по вина на Организатора.
9.2. Организаторът не носи отговорност и няма да дължи каквото и да е обезщетение при неправомерно използване на лични данни при участие в Играта.

X. ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ОРГАНИЗАТОРА И УЧАСТНИЦИТЕ
10.1. След излъчване печелившите участници спечелили „Уикенд в Лондон’‘ по реда на раздел VII, комуникацията  се поема изцяло от партньора - туроператор „Експлория България“ ООД, ЕИК: 206852072, във връзка с което данните на печелившите се предават съгласно установените правила и политики на Организатора за защита на личните данни.
10.2. ХЕПИ като Организатор на играта НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ относно реалното връчване / осигуряване достъп до спечелените награди и тяхното използване. Всички претенции на печелившите относно организацията и реалното осъществяване на пътуванията по т. 5.1.2. – предложение „второ“ и логистичните въпроси по тяхното усвояване, следва да бъдат насочени към партньора в играта – Експлория България“ ООД, ЕИК: 206852072.
10.3. Всички спорове, възникнали между Организатора и участниците в Играта, ще бъдат уреждани по взаимно съгласие. В случай че това не е възможно, страните имат право да отнесат спора пред компетентния български съд в град София по законите на Република България.
10.4. Настоящите правила са обвързващи по отношение на всички участници и наградени в Играта и решенията на Организатора са окончателни по отношение на всички въпроси, свързани с Играта.

XI. ПУБЛИЧНОСТ. ЛИЧНИ ДАННИ
11.1. С участието в Играта участниците разбират и се съгласяват, че настоящите Общи условия имат силата на сключен договор между всеки участник и Организатора и приемат изцяло условията за участие в Играта, правилата за определяне на печеливши, предоставяне на награди и други, описани по-горе. Във всеки един момент всеки участник може да прекрати участието си в Играта „30 години споделяме Happy моменти“, като изпрати e-mail съобщение със заявка за прекратяване на e-mail адрес marketing@happy.bg, обади се с молба за прекратяване на тел +359 889 122 100 В e-mail съобщението и/или по време на обаждането си желаещият да прекрати участието си посочва e-mail адрес, с който се е включил/а в Играта и така прекратява договора между него/нея и Организатора и сам заличава цялата си активност в  Играта, в случай че не е спечелил награда, и губи правото си да участва в Играта и възможността да спечели.

11.2. С участието в Играта участниците декларират, че са информирани за правата си съгласно изискванията на Общия регламент за защита на данните (ОРЗД/ GDPR), а именно:
  • Право на информация относно обработването на личните данни и копие от обработваните данни;
  • Право на коригирането на неточни данни или допълване на непълни;
  • Право на изтриването на лични данни и, в случай че личните данни са били оповестени публично, на информацията към други администратори на лични данни относно искане за заличаване;
  • Право на ограничаването на обработката на лични данни;
  • Право на получаване на лични данни, отнасящи се до субекта на данните, в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат и да изисквате предаването на тези данни на друг администратор;
  • Право на възражение срещу обработката на данни, за да бъде спряна;
  • Право на оттегляне на даденото съгласие по всяко време, за да бъде спряна обработката на данни, което е основано на съгласие. Оттеглянето няма да засегне законосъобразността на обработката, основаваща се на съгласието преди оттеглянето;
  • Право на жалба в надзорен орган, ако се счета, че обработването на данни представлява нарушение на ОРЗД.
11.3. Упражняването на посочените по-горе права се осъществяват от участника лично или от упълномощено лице с нотариално заверено пълномощно посредством подаване на заявление на адреса на организатора: гр. Варна, бул. Цар Освободител №25, което следва да съдържа име, имейл и други данни за идентифициране на съответния участник, описание на искането и предпочитана форма за предоставяне на информацията, подпис, дата и адрес за кореспонденция.

11.4. Всеки участник предоставя на необходимите за участие в промоционалната игра лични данни и се съгласява, доколкото в приложимото българското и европейското законодателство не е предвидено друго, тези данни да бъдат събрани, съхранявани, обработвани и използвани за:
  • идентификация на лицата във връзка с редовно направена регистрация, съответствие на участниците с изискването за минимална възраст и участие в промоцията;
  • публично оповестяване на лични данни (име и фамилия) на спечелилите участници за целите на уведомяване за спечелването и връчването на наградите;
  • идентификация на печелившите, връчване на наградата и изискването за три имена, ЕГН, адрес и телефонен номер, с цел верифициране и получаване на награда и изпълнение на законови задължения на Организатора.
11.5. При изпълнение на правилата за участие в Играта, съгласно настоящите условия и съобразно действащото приложимо българско и европейско законодателство, личните данни на участниците, предоставени на Организатора могат да бъдат обработвани и включени в базата данни на: (а) Организатора (б) трети лица, действащи от името и под контрола на Организатора (напр. подизпълнители), (в) търговски партньори и контрагенти на организатора, както и (г) на други лица, ако е предвидено в нормативен акт. Организаторът има право да предоставя лични данни на участниците и когато предоставянето им е задължително по силата на закон или друг нормативен акт.
11.6. Организаторът ще обработва личните данни за срок, съответно:
11.6.1. При идентификация на лицата във връзка с редовно направена регистрация, съответствие на участниците с изискването за минимална възраст и участие в промоцията – 1 г. от заявяването за участие в промоцията, за целите на изпълнение на законовите си задължения за деклариране и внасяне на данъка за предоставените награди, за срока, съгласно действащото законодателство.
11.6.2. С участието си в промоционалната игра и приемането на настоящите Условия всеки участник: (а) декларира, че при регистрацията, предоставя свои собствени лични данни; (б) декларира, че е запознат с целите и с условията на обработване на личните му данни и предоставя доброволно своите лични данни; (в) изразява изричното си, доброволно и информирано съгласие личните му данни да бъдат обработвани от Организатора и от посочените в настоящите общи условия лица за целите и съобразно условията, посочени в същите; (г) изразява изричното си, доброволно и информирано съгласие личните му данни да бъдат използвани съгласно настоящите общи условия за целите на директния маркетинг и (д) декларира, че е запознат с предоставената му възможност по всяко време да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, както и срещу разкриването на трети лица и използването от съответните трети лица на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено заявление, както е описано по-горе.
11.7. В случай, че участникът изиска прекратяване на използването на всички негови лични данни за целите на директния маркетинг, Организаторът в качеството си на администратор на лични данни ще го отпише от базата на участниците в промоционалната игра. Личните данни, които ще се събират от Организатора във връзка с участие в промоцията по начина, описан по-горе са следните: име, ЕГН, и-мейл адрес, рождена дата, телефонен номер, адрес.
Повече информация за обработката на предоставените данни във връзка с Играта може да бъде получена посредством:
  • Уведомлението за защита на личните данни;
  • С e-mail съобщение до нашия Отговорник по защита на данните на този имейл адрес: marketing@happy.bg

11.8. С участието в тази Игра участниците разбират и са информирани, че в случай на спечелване на награда, техните имена могат да бъдат използвани от Организатора в аудио, видео, печатни, и публикувани в интернет материали с цел обявяване на резултати от съответната рекламна кампания, за което Организаторът не им дължи заплащане. В допълнение на предходното, участниците разбират и са информирани, че Организаторът или оторизирани от него лица могат да ги търсят на предоставен от тях телефон за контакт по време и във връзка с Играта, а също и в период от 6 месеца след края ѝ, а при възникнал спор – до прекратяване на казуса.


Настоящите условия ще бъдат публично достъпни през целия период на Играта на уеб страницата  на Организатора: happy.bg.

Настоящите Общи условия са изменени и допълнени с Решение от 29.08.2024г. на ръководния орган на Организатора.

За възникнали въпроси във връзка с условията на Играта, моля пишете ни на marketing@happy.bg