Ресторант на годината в Англия 2024г.

Най-добър ресторант в Англия 2023г.

Arrow left icon
обратно

Новини

30 години споделяме Happy Моменти

30 години споделяме Happy Моменти

Тази година честваме 30 години от създаването на Happy! През изминалите три десетилетия успяхме да станем част от живота на толкова много хора, да споделяме незабравими моменти и да носим радост и усмивки. Истинско удоволствие е да сме част от вашите специални поводи.

Началото на нашата приказка започва в навечерието на Коледа през далечната 1994 г. в морската столица Варна, когато първият "Happy" ресторант отваря врати. Успехът не закъснява, и само след половин година, отваря втори и така започва историята на най-голямата и бързо развиваща се верига ежедневни ресторанти в България.

Днес можем с гордост да заявим, че управляваме 23 ресторанта в големите градове и на най-ключовите места в България. Освен това, разширихме присъствието си и зад граница с два ресторанта в Барселона, един в Лондон, както и с новооткрития ни ресторант в Букурещ.

В Happy знаем, че храната е споделен миг, радост и връзка между хората.Нашите заведения са създадени, за да се чувствате у дома, в компанията на вашите най-важни моменти и хора.

Ние ще продължим да намираме щастието във вашите усмивки и да създаваме още много Happy моменти заедно!

С любов и признателност,
Екипът на Happy