"най-добър ресторант в лондон 2023г."

"Най-добро кулинарно изживяване в Англия 2023г."

Ресторанти в София

Уютният интериор в комбинация с богато меню и обслужване фокусирано изцяло към клиентите - прави ресторанти Happy в София предпочитано място за кулинарни изживявания.

 

История на ресторанти Happy в София

 

Със сигурност сте чували за веригата ресторанти Happy Bar & Grill - най-известната верига ресторанти в България, но знаете ли как започва всичко? Първото заведение от веригата в София отваря врати за своите гости през 2000-та година. От този ден до днес - Happy е неразделна част от социалния живот на столичани. 

 

Историята на нашите ресторанти е пример за неуморна работа и постоянен стремеж към иновации в сферата на ресторантьорството, като визията за предлагане на качествена храна в уютна обстановка винаги е била приоритет за нас.

 

Кои са локациите в София?

 

Ресторантите ни в София са разположен, така че посетителите от всеки край на столицата могат да се насладят на своето Happy изживяване. Тези локации включват:

 

 

В град, който съчетава богата история, преплитаща се с модернизма на 21 век, ресторантите Happy са своевременен кулинарен пристан за гостите на столицата.

Нашите зимни и летни градини

Повечето от ресторантите ни в София имат летни и зимни градини, които предлагат комфорт и уют по всяко едно време на годината. През лятото, гостите може да се насладят на модерни летни градини, а през зимата те се превръщат в идеалното място за топла чаша чай или добро кафе. Без значение дали предпочитате да хапвате на открито, или на закрито, градините на Happy са създадени, за да носят наслада и чувсто за уют.

Защо да изберем Хепи при следващото си посещение в София?

Какво предлагат нашите ресторанти на своите гости:

 

  • интериор и атмосфера – ресторантите ни в София се отличават с изключително уютни и стилни интериори;
  • меню – от суши до традиционни български ястия, менюто предлага разнообразие за всеки вкус;
  • качество – веригата ресторанти винаги е гарантирала високо качество на предлаганите продукти, като се превръща в еталон за стандарт в България;
  • традиция – благодарение на дългогодишния си опит Хепи се превръща в символ на качествената храна и перфектното обслужване в столицата.

 

Ако търсите място, където да се насладите на хубава храна, страхотна обстановка и дружелюбно обслужване в София, ресторантите Happy са вашето място. На сайта ни happy.bg може да намерите подробности за локацията на всеки един от тях.