Ресторант на годината в Англия 2024г.

Най-добър ресторант в Англия 2023г.

Arrow left icon
обратно

Новини

 Happy и Pulse ви дават шанса да спечелите една от 25,000 награди

Happy и Pulse ви дават шанса да спечелите една от 25,000 награди

Време е за игра с награди от фитнеси Pulse!

Готови ли сте за нещо вълнуващо? Happy и Pulse ви дават шанса да спечелите една от 25,000 невероятни награди! Играта ще се проведе от 30-ти септември до 30-ти октомври 2024 г. или до изчерпване на количествата в ресторантите на територията на София, Пловдив и Бургас!

Как да участвате? Лесно е! Обядвайте или вечеряйте в любимия си Happy ресторант, направите сметка над 70 лв., завъртете Колело на късмета и вижте какви изненади ви очакват! Ще се радваме да наградим най-големите късметлии с едномесечни карти и още много вълнуващи изненади!

Нямате нужда от нищо друго освен апетит и малко късмет!
И не забравяйте – участието е само за лица, които са навършили 18 години и са готови да се впуснат в предизвикателството!

Така че подгответе се за вкусни моменти и големи награди! Be Happy!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРА
Върни се към твоя Пулс

І. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА
1.1. Настоящият документ съдържа правилата за провеждане и участие в игра Върни се към твоя Пулс(наричана по-долу за краткост „Играта”), организирана от „Пулс Мениджмънт» ЕООД, ЕИК: 203779555, със седалище и адрес на управление: гр. София,  р-н Младост, "Околовръстен път" №251Е, Бизнес сграда "Ринг Тауър", вх. А (наричано за краткост „Организатора”).
1.2. Играта се осъществява със съдействието на партньора в „Хепи“ ЕАД, ЕИК: 103924544.

ІІ. ДЕФИНИЦИЯ НА ИГРАТА
2.1. Играта се състои в съвкупност от: условия за участие, зададени от Организатора, изпълнението, на които, предоставя възможност на участниците да спечелят една от обявените награди; действията на участниците в изпълнение на условията; определяне на печелившите участници от Организатора, което се извършва на случаен принцип.
2.2. Играта не е и не може да бъде квалифицирана като „хазарт”, като същата не отговаря на определението за „хазарт” по чл.2 ал.1 от Закона за хазарта - в нея липсва залог и нито един от участниците не може по никакъв начин да загуби каквото и да било. За провеждането ù не се изисква разрешение от Държавната комисия по хазарта.
2.3. Участието в Играта е напълно доброволно.
2.4. ИГРАТА Върни се към твоя пулссе провежда на територията на Република България, във всички ресторанти от верига Happy в градовете София, Пловдив и Бургас.

ІІІ. ПРАВО НА УЧАСТИЕ В ИГРАТА
3.1. Право на участие в Играта имат само физически лица – гости на ресторант от верига „Happy” в градовете по т.2.4, навършили 18-годишна възраст, които не са поставени под пълно или ограничено запрещение.
3.2. Служители на Организатора (вкл. лицата, свързани с организирането или провеждането на Играта) нямат право да участват в Играта.

ІV. ПЕРИОД НА ИГРАТА
4.1. Играта стартира на 30.09.2024г. от 12:00ч.  и продължава до 23:59 ч. на 31.10.2024г. или до изчерпване количествата награди.
4.2. Правила за участие в Играта са публикувани в уеб-страницата на партньора на Организатора – https://happy.bg 

V. НАГРАДИ
5.1. Организаторът предоставя следните награди в Играта:
5.1.1. 1000 бр. едномесечни карти за фитнеси „Пулс“ в гр. София, с ед, стойност 99,00 лева;
5.1.2. 200 бр. едномесечни карти за фитнеси „Пулс“ в гр. Пловдив, с ед. стойност 99,00 лева;
5.1.3. 200 бр. едномесечни карти за фитнеси „Пулс“ в гр. Бургас, с ед. стойност 99,00 лева;
5.1.4. 20 бр. карти Evolt 360 за гр. София, с ед. стойност 59,00 лева;
5.1.5. 2000 бр. седмични карти за фитнеси „Пулс“ за гр. София, с ед. стойност 49 лева;
5.1.6. 500 бр. седмични карти за фитнеси „Пулс“ за гр. Пловдив, с ед. стойност 49 лева;
5.1.7. 500 бр. седмични карти за фитнеси „Пулс“ за гр. Бургас, с ед. стойност 49 лева;
5.1.8. 20 000 бр. еднодневни карти за фитнеси „Пулс“ за София, Пловдив и Бургас, с ед. стойност 15,00 лева;
5.1.9. 1000 бр. карти за „Спа релакс“ за гр. София, с ед. стойност 35,00 лева;
5.1.10. 200 бр. карти за „Спа релакс“ за гр. Пловдив, с ед. стойност 35,00 лева;
5.1.11. 200 бр. карти за „Спа релакс“ за гр. Бургас, с ед. стойност 35,00 лева.

5.2. Наградите се предоставят и комуникират изцяло и само от Организатора „Пулс Мениджмънт“ ЕООД. Партньорът „Хепи“ ЕАД не носи отговорност за предоставяне и ползване наградите по т.5.1.
5.3. НЕ се допуска размяна на награда срещу нейния паричен еквивалент или друг продукт.
5.4. Организаторът запазва възможността си да отмени или промени условията и вида на наградите по своя преценка, ако възникнат събития или обстоятелства, които възпрепятстват или затрудняват организирането им, както и събития, настъпили по независещи от организатора причини като например, но не само: действия или бездействия, с които спечелил участник затруднява предоставянето на наградата от страна на организатора, влошена епидемична обстановка, ограничения наложени от държавите при пътувания, стачки, опасности, събития и обстоятелства, наложени от държавата, както и тежки метеорологични условия и други обективни обстоятелства, които не са могли да бъдат предвидени. В такива случаи наградата се заменя с друга със същата равностойност.

VІ. МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА
6.1. За да получи възможност да спечели една от наградите по т. 5.1, е необходимо в периода на кампанията, участникът:
1. Да е клиент, посетил ресторант от верига Happy в градовете София, Пловдив и Бургас;
2. При посещението си да е генерирал сметка за консумация при престоя си в ресторанта на стойност на и над 70,00 лв. с ДДС.
6.2. Всяка една от стъпките по т.6.1. е задължително условие за участие в Играта.
6.3. Към всяка сметка над 70 лв. в таблет, предоставен от служител на ресторант, се генерира „колело на късмета“, което клиентът получава възможност да завърти. Завъртането на колелото се извършва дигитално на предоставения таблет. При завъртане на колелото, клиентът може да спечели 1 (една) от наградите по т.5.1. Всеки спечелил клиент получава QR код, който след сканиране отвежда в страница с контактна форма, в която клиентът предоставя доброволно и свободно информирано съгласие за обработване личните му данни за целите на Играта.
6.4. След сканиране на QR-кода, участникът може да се регистрира и получи своята дигитална карта на съответните линкове:

https://promo.pulsefit.bg/happy-nagrada-ednogodishen-dostap-do-pulse/
https://promo.pulsefit.bg/happy-pulse-specheli-edin-mesec/
https://promo.pulsefit.bg/happy-nagrada-trimesechna-karta-za-pulse/
https://promo.pulsefit.bg/happy-pulse-nagrada-6-mesechna-karta/
https://promo.pulsefit.bg/happy-pulse-nagrada-evolt-360/
https://promo.pulsefit.bg/happy-nagrada-pochivka-grand-hotel-bansko/
https://promo.pulsefit.bg/nagrada-happy-poseshtenie-pulse/

6.5. Клиент, попаднал в сектор „Опитай пак“ не печели.

VII. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ
7.1. Спечелилите участници получават своите награди чрез регистриране в сайта на Организатора, след сканиране генерирания на място в ресторант Happy QR код и изтегляне от полученият линк на дигитаната карта-нагрда.
7.2. Наградите са лични и не могат по желание на участниците да бъдат преотстъпвани или заменяни.

VIII. ПРЕКРАТЯВАНЕ И ПРОМЯНА НА УСЛОВИЯТА НА ИГРАТА
8.1. Организаторът има неотменимо право да прекрати Играта по всяко време, без значение от причината.
8.2. Организаторът си запазва правото да изменя и допълва настоящите официални правила в хода на Играта, за което незабавно уведомява и предоставя промените на партньора „ХЕПИ“ ЕАД за своевременно публикуване в сайта. За промени, непредоставени от Организатора, ХЕПИ не носи никаква отговорност.

IХ. ОТГОВОРНОСТ
9.1. Организаторът не носи отговорност за технически проблеми, свързани с участие в Играта, в случай че не са по вина на Организатора.

X. ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ОРГАНИЗАТОРА И УЧАСТНИЦИТЕ
10.1. ХЕПИ като партньор на Организатора на играта НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ относно реалното връчване / осигуряване достъп до спечелените награди и тяхното използване. Всички претенции на печелившите относно организацията и реалното ползване на наградите по т. 5.1., следва да бъдат насочени към Организатора на играта – „Пулс Мениджмънт“ ЕООД, ЕИК: 203779555.
10.3. Всички спорове, възникнали между Организатора и участниците в Играта, ще бъдат уреждани по взаимно съгласие. В случай че това не е възможно, страните имат право да отнесат спора пред компетентния български съд в град София по законите на Република България.
10.4. Настоящите правила са обвързващи по отношение на всички участници и наградени в Играта и решенията на Организатора са окончателни по отношение на всички въпроси, свързани с Играта.

XI. ПУБЛИЧНОСТ. ЛИЧНИ ДАННИ
11.1. С участието в Играта участниците разбират и се съгласяват, че настоящите Общи условия имат силата на сключен договор между всеки участник и Организатора и приемат изцяло условията за участие в Играта, правилата за определяне на печеливши, предоставяне на награди и други, описани по-горе.
11.2. С участието в Играта участниците декларират, че са информирани за правата си съгласно изискванията на Общия регламент за защита на данните (ОРЗД/ GDPR), а именно:
  • Право на информация относно обработването на личните данни и копие от обработваните данни;
  • Право на коригирането на неточни данни или допълване на непълни;
  • Право на изтриването на лични данни и, в случай че личните данни са били оповестени публично, на информацията към други администратори на лични данни относно искане за заличаване;
  • Право на ограничаването на обработката на лични данни;
  • Право на получаване на лични данни, отнасящи се до субекта на данните, в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат и да изисквате предаването на тези данни на друг администратор;
  • Право на възражение срещу обработката на данни, за да бъде спряна;
  • Право на оттегляне на даденото съгласие по всяко време, за да бъде спряна обработката на данни, което е основано на съгласие. Оттеглянето няма да засегне законосъобразността на обработката, основаваща се на съгласието преди оттеглянето;
  • Право на жалба в надзорен орган, ако се счета, че обработването на данни представлява нарушение на ОРЗД.


Настоящите условия ще бъдат публично достъпни през целия период на Играта на уеб страницата  на партньора Организатора: happy.bg, какато и на страницата на Органоизатора: https://pulsefit.bg.


За възникнали въпроси във връзка с условията на Играта, моля пишете ни на callcenter@pulsefit.bg