"най-добър ресторант в лондон 2023г."

"Най-добро кулинарно изживяване в Англия 2023г."

Ресторанти в Бургас

Когато стъпите в Бургас, едно от първите неща, които ще забележите, е уникалната атмосфера на града. Но има нещо друго, което прави Бургас още по-специален - ресторантите Happy.

 

История на ресторанти Happy в Бургас

Заведенията Happy Bar & Grill се гордеят с богата история, която започва в България през 1994 година. Благодарение на изключителния интерес още тогава, беше поставено началото на най-голямата и бързо развиваща се верига ресторанти в страната.

Всеки един е проектиран така, че клиентите да се чувстват комфортно, сякаш са в уюта на дома си, отличавайки се със своята уникална философия и подход към клиентите. Заведенията не са просто места за хранене, а такива, където клиентите имат възможност да се срещнат с приятели, да празнуват със своите семейства или да организират бизнес срещи. Всичко това в усмихната и дружелюбна атмосфера, в комбинация с качествена и вкусна храна.

Днес, веригата разполага с 23 обекта, намиращи се в големите градове и на националната пътна мрежа в страната. Също така, тя е представена и извън страната с две заведения в Испания, Барселона, и едно в Лондон.

Първият ресторант в Бургас отворя врати през 2006 година, като от самото начало се радва на непрекъснат интерес от посетители на града и бургазлии.

 

Какви локации има?

В момента, в Бургас функционират два ресторанта Хепи:

Център (ул."Алеко Богориди" №60) – разположен в сърцето на града, този ресторант предлага уютна атмосфера, прекрасно меню и възможност за провеждане на различни събития, от които – обедни срещи, бизнес вечери, както и вечери със семейство и приятели;

 

Лазур (комплекс "Лазур", кв. 41, партерен етаж между бл. 5 и бл. 7) – в близост до морската градина, този ресторант е идеалното място за романтична вечеря или семейно празненство. Капацитетът му се състои от 120 места в закритата си част и 260 – в градината.

 

Веригата Хепи в Бургас предлага две уникални локации, които отговарят на различни нужди и вкусове. Независимо от избора ви, може да очаквате високо качество на обслужване, превъзходна кухня и незабравими моменти.

Имат ли лятна/зимна градина?

И двата ни ресторанта в Бургас разполагат с лятна градина и тераса, където може да се насладите на прекрасна гледка, докато хапвате вашия обяд или вечеря. През зимните месеци, в закритите зони може да се стоплите с чаша вино или горещ шоколад. Повече информация ще откриете на сайта ни happy.bg.

 

Защо да изберем Хепи, когато посещаваме Бургас?

Ето няколко причини, поради които да изберете ресторантите Хепи, когато посещавате Бургас:

разнообразно меню – от вегетариански ястия до свежа риба, суши, морски деликатеси и традиционна българска кухня, нашето меню предлага по нещо за всеки вкус, като може да задоволи и най-изтънчените вкусове;

 

уютна атмосфера – всеки ресторант е обзаведен с внимание към детайла, като създава уютна и релаксираща атмосфера, караща гостите да се чувстват комфортно;

 

добро обслужване – екипът е посветен в предоставянето на изключително обслужване. Всеки клиент е ценен за нас, поради което се обслужва с нужното уважение и професионализъм;

 

качество на храната – не правим компромиси с качеството, затова всички продукти са внимателно подбрани, а ястията се приготвят с любов и майсторство, за да се гарантира неповторим вкус и качество.

 

Ако искате да опитате най-хубавите ястия в Бургас, което да допълни вашето изживяване в града, ресторантите Хепи са вашето място. Независимо дали сте тук за бизнес, почивка, или търсите гастрономично удоволствие, те ще направят вашия престой още по-специален.

Happy Bar & Grill е мястото, където вкусът към живота и този към храната се срещат, като предоставят на клиентите уникално изживяване и незабравими моменти.