"най-добър ресторант в лондон 2023г."

"Най-добро кулинарно изживяване в Англия 2023г."

Ресторанти във Варна

Варна, перлата на Черноморието, се отличава не само с красивите си плажове и богатата културна история, но и с изключителните си кулинарни изкушения. И когато става дума за ресторанти във Варна, веригата Happy Bar & Grill без съмнение оглавява списъка. Но как започна всичко и защо заведенията, част от веригата, са толкова популярни сред местните жители и туристи?

 

История на ресторанти Happy във Варна

Първият ресторант в България от веригата, е открит именно в морската ни столица, в навечерието на Коледа през 1994 година. Първоначално той носи името "Happy – Моряшки бар" и моментално привлича вниманието не само на варненци, но и на всички гости на града. 

Следващата година се появява и вторият ресторант – "Happy – Орбита", като по този начин се залагат основите на най-голямата верига ежедневни заведения за хранене в страната.

 

Какви локации има?

Днес Happy Bar & Grill разполага с три изключителни ресторанта на територията на Варна:

 

Ян Палах (ул. "Ян Палах" № 10, Търговски к-с "Ян Палах) – с отварянето си през 2009 г., ресторантът на Ян Палах се превръща в един от флагманите на веригата. Намирайки се сред една от най-оживените части на града, в него предлагаме уникални Happy специалитети и автентично японско суши. Освен това, разполага с модерна зимна градина и паркинг отпред;

 

Център (бул. Сливница 22, срещу хотел Черно море) – отворен е през 2012 година, като радва гостите със своята локация в централната част на Варна, на площад Севастопол. Има както закрита част, така и голяма лятна градина и предлага приятелска атмосфера за най-различни поводи. През лятото предлага на посетителите на града атрактивна програма пред самото заведение;

 

Морска Гара – разположен е на емблематичната Морска гара, откъдето се открива страхотна гледка към морето и залива, а и не само това. Тук ще ви посрещнат с високо ниво на обслужване, съпроводено с широка усмивка, за да усетите приятното настроение, което витае в нашите ресторанти. На ваше разположение са 130 места в търговската зала и 120 места на терасата.

 

Всеки от тези ресторанти предлага уникални специалитети, удобства и атмосфера, като заедно сформират незабравимата и автентична кулинарна лента на града. За повече информация, може да посетите официалния ни сайт happy.bg

Имат ли лятна/зимна градина?

Всички заведения от веригата в града разполагат с летни или зимни градини и тераси, като това е един от факторите, които ги превръщат в толкова предпочитано място във Варна. 

Хепи Ян Палах, петият открит ресторант, привлича с модерна зимна градина и удобен паркинг. Хепи Център Варна, от своя страна, предлага прекрасна лятна градина, където може да се насладите на вкусната храна под открито небе. А изисканият и същевременно непретенциозен обект на Морска гара, ще ви позволи да опитате от апетитните ястия на фона на необятната морска шир, заобиколена от вълнуващия туристически живот на града.

 

Защо да изберем Хепи, когато посещаваме морската столица?

Преди всичко, Хепи не е просто ресторант, а място за създаване на спомени. Храната, заложена в менюто, е съчетание от кулинарна изящност и автентичност. Рибните специалитети са нещо, което трябва да опитате, особено ако се намирате на брега на морето. Освен тях, сушито, което предлагаме, е от тези хубави изкушения, които не бива да се пропускат. 

Гледката, която някои от обектите предлагат, е неповторима. Също така, добрата атмосфера, както и уютните градини и тераси са част от причините да посетите Хепи във Варна. Наред с всички тези предимства, всеки клиент е ценен гост за нас, а персоналът е обучен не само да обслужва на най-високо ниво, но и да ви накара да се чувствате като у дома си.

Следващият път, когато решите да посетите Варна, обезателно намерете време да разгледате и някой от ресторантите от веригата. Ще бъдете приятно изненадани от това, което ще откриете.