За нас

Happy Bar & Grill е верига ежедневни ресторанти, с 25 годишна история, стартираща в навечерието на Коледа 1994 г., като към днешна дата има вече 23 ресторанта Happy Bar & Grill в големите градове и националната пътна мрежа в страната, с наложени стандарти на обслужване и интериор.
Веригата е представена и извън страната с 3 ресторанта в Испания, Барселона. През януари 2020 г. открихме първия си ресторант в Лондон.

Благодарение на съчетанието на качество на храна, висок стандарт на обслужване и добавена стойност като забавление и цялостна атмосфера, в България марката Happy Bar & Grill е най-силната в класа си и за 10 поредни години печели наградата Любима марка и за пета поредна година печели наградата на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите в България за „Най-успешна ресторантска верига”.

История

Първият ресторант от веригата Happy Bar & Grill е открит в навечерието на Коледа – 24.12.1994 година в морската ни столица Варна с името Happy – Моряшки бар . Заведението се радва на изключителен интерес от страна на варненци и съвсем скоро, на 06.07.1995 година, става факт и второто заведение  Happy – Орбита, с което се поставя началото на най-голямата и бързо развиваща се верига ежедневни ресторанти в страната. Към днешна дата Компанията управлява и развива 22 ресторанта Хепи в България и 2 в Барселона, Испания. Нашите ресторанти са позиционирани на топ локации в централните части на големите български градове и на най-възловите места по националните пътни артерии.

Happy Delivery е услуга на Happy Bar & Grill  стартирала през 2010г., която към днешна дата оперира във всички градове, в които има ресторанти Happy с изключение на националната пътна мрежа.

Брандът Happy с постоянство налага позитивното отношение към живота, като най-често използвания ключ към създаването на усещане за щастие и удоволствие е умереният хумор с вкус.

Вкусът към живота и вкусът към храната се използват като синоними в комуникацията на бранда.

Кое ни отличава

Клиентът е в центъра на вселената Нарру. Заведенията не са просто място за хранене, а място където клиентите да се чувстват уютно, комфортно и да са щастливи. Място, в което те могат да се видят с приятели, да празнуват със своите семейства, да организират бизнес срещите си. По време на гостуването си в Happy те ще бъдат посрещнати и настанени с усмивка, ще получат бързо качествена и вкусна храна и ще се потопят в атмосферата на Нарру.

• Happy стандарт – винаги прясно на достъпни цени

Всички продуктии използвани в Нарру са най-висококачествени и винаги пресни! Ние никога не използваме полуфабрикати, всяко ястие се приготвя на място от свежи съставки. В ресторантите Нарру няма фризери и няма складове. Всеки ден се доставят пресни продукти, които се използват до 99% на деня.

Като един от най-големите потребители на месо в България, ние имаме възможност да ви предлагаме храна, приготвена от най-висококачествени, винаги свежи продукти на напълно достъпни цени. Всеки ден в Нарру се поръчват:
750 кг пилешко месо
900 кг свинско и телешко месо…
500 кг кайма
400 кг риба
Телешките Хепи филенца доставяме от Холандски ферми; от България доставяме телешко за нашите бургери от породата Блек Ангъс, което се отглежда и зрее по специален начин и пристига охладено в нашите ресторянти два пъти седмично. Каймата за бургерите не се мели, а е от кълцано месо.
Голямата част от зеленчуците са от сертифицирани български производители, които доставят всеки ден свежи домати, включително градински домати в сезона, свежи хрупкави краставици, зелени чушки, чесън, рукола, маруля, бейби спанак, айсберг, тиквички, моркови, червен лук, целина, магданоз, копър и свежи подправки.
Най-популярната риба в Нарру е сьомгата, която доставяме охладена два пъти в седмицата, директно от Норвегия от Марин Харвест – най-големият производител в света, от който купуват риба първокласните ресторанти заради гарантирания произход и качество на рибата.
Рибата тон внасяме три пъти в седмицата охладена от борсите в Гърция, а пресния лаврак доставяме от Турция.

Нарру менюто се стреми да налага най-новите световни тенденции в храненето, да открива нови кулинарни хоризонти и да предлага разнообразен микс от европейска, балканска и азиатска кухня..

• Happy меню
Предлагаме разнообразно меню, което да удовлетвори вкусовете, както на почитателите на новите тенденции в храненето, така и на традиционалистите. В Лондон предлагаме салати, телешко месо, авторски бургери и органични пилета на барбекю

Запазена марка на Нарру са Нарру късчета, Нарру кюфтенца и Нарру суши менюто, както и сезонните менюта – тиква, ягоди, дини и пъпещи и грозде. От 2018 година компанията стартира нова стратегия, която предлага на всеки три месеца тематично меню, представящо емблематични и интересни ястия от друга държава – Франция, Гърция, Италия, България. Всеки сезон тематичните менюта се завръщат с нови предложения. Безспорният фаворит сред сезонните менюта е Ягодовото, което се държи на спецификата на плода ягода, който е универсалният любим плод на всички хора по света – 99% от хората по света посочват ягодата като най-любимият си плод.
От 2019 г., Нарру въвежда нова концепция за сезонни менюта – Околосветско пътешествие, което включва, като всеки 4 месеца има специално ново меню, посветено на дадена кулинарна дестинация – Франция, Гърция, България, а от февруари 2020 започва Нарру Италия. Менютата съдържат около 60 авторски рецепти, традиционни за съответната кухня, адаптирани за българския вкус, но запазващи автентичността на региона, като се използват оригинални продукти от съответната страна.
Освен менюто, цялостния дизайн на заведенията се преобразява, за да пресъздаде характерната за дадената страна атмосфера, променят се облеклата на сервитьорите, музикалната селекция, материалите в Нарру ТВ и лайфстайл списанието Нарру.

• Отлично обслужване – Усмихнати, доброжелатени и елегантни сервитьорки – нашата запазена марка. Нашите клиенти се посрещат с усмивка, настаняват се с внимание и се обслужват бързо и качествено. Ние държим нашите клиенти да се чувстват комфортно, да изпитат удоволствие от престоя в Хепи, с всички свои сетива – вкус (отлична, полезна и вкусна храна), зрение (модерен интериор, красиви ястия, карсиви сервитьорки), слух (приятна, ненатрапчива музика), обоняние.

• Изключителна локация – ние държим на удобството на нашите клиенти, затова нашите ресторанти са на най-добрите и комуникативни места в България, което важи и за избора на локация и в Лондон. Нарру Лондон се намира на култово място в самото сърце на града – Пикадили съркъс в Ковънт гардън!

• Модерен интериор – Хепи залага на модерен, уютен интериор, изработен от най-висококачествени естествени материали, в който показва респект към клиента и желанието той да се чувства удобно.
За да могат родителите да отдъхнат, в някои от заведенията има специални детски кътове с анимация.