За нас

Happy Bar & Grill е верига от ежедневни ресторанти в България и Барселона. Благодарение на изключително доброто качество на храната и високия стандарт на обслужване, в България марката Happy Bar & Grill е най-силната в класа си, а също и най-многобройната. Заведенията ни са разположени на най-централните места в големите градове, по магистралите и главните пътища на страната. Освен бранда Happy, нашата Компания основава и развива редица други марки:

История

Първият ресторант от веригата Happy Bar & Grill е открит в навечерието на Коледа, 24.12.1994 година, в морската ни столица Варна-Хепи Моряшки бар . Заведението се радва на изключителен интерес от страна на варненци, и съвсем скоро, на 06.07.1995 година, става факт и второто заведение, Хепи Орбита, с което се поставя началото на най-голямата и бързо развиваща се верига ежедневни ресторанти в страната. Към днешна дата Компанията ни управлява и развива 22 ресторанта Хепи в България и 2 в Барселона, Испания. Нашите ресторанти са позиционирани в най-големите български градове, на топ локации в централните им части, и на най-възловите места по националните пътни артерии.

Happy Delivery е услуга на Happy Bar & Grill , стартирала през 2010г., като към днешна дата оперира във всички градове, в които има ресторанти Happy, с изключение на националната пътна мрежа. Марката с постоянство налага позитивното отношение към живота. Най-често използваният ключ към създаването на усещане за щастие и удоволствие е умереният хумор с вкус. Вкусът към живота и вкусът към храната се използват като синоними в комуникацията на бранда.