Happy Ваучер

Подарете “Happy” настроение на Вашите близки и приятели с ваучер за подарък “Happy”

Happy Ваучер

Gift card Ваучерът за подарък „Happy“ е електронен ваучер на картов носител, който може да ползвате за плащане във всеки един наш ресторант*.

Ваучерът за подарък „Happy“, за разлика от всички други хартиени ваучери, може да се използва многократно до изчерпване на заредената в него сума.

Това означава, че ако имате ваучер за 50 лв. не сте задължени да ги изхарчите наведнъж. Можете да използвате ваучера на няколко пъти, докато изразходвате всички пари, заредени в него.

Удобно, нали?

Ваучерът е изключително подходящ за подарък на близки и приятели, както и на ваши служители и колеги. Подарете им „Happy“ настроение.

Вариантите, в които предлагаме ваучерът за подарък „Happy“, са в 30 лв., 50 лв. и 100 лв.

Ваучери за подарък „Happy“ можете да намерите във всички наши „Happy Bar & Grill“ ресторанти.

За повече информация, моля вижте пълните условия за закупуване и ползване на ваучер за подарък „Happy“.

 

Активация на ваучер за подарък „Happy“

Общи условия за ползване на Вашия ваучер за подарък „Happy“

1. Ваучер за подарък „Happy“ можете да закупите във всеки един от ресторантите „Happy Bar & Grill“ в България. Той се продава в три различни деноминации – 30 лв., 50 лв. и 100 лв.

2. Вашият ваучер за подарък „Happy“ може да се използва за консумация във всички ресторанти от веригата „Happy Bar & Grill“.

3. Сумата, която можете да използвате за консумация в заведенията с Вашия ваучер е указана на нейния гръб.

4. За да използвате Вашия ваучер, съобщете на обслужващата Ви сервитьорка, че искате да платите с ваучер за подарък „Happy“ при поискване на сметката. Не е възможно ползването на ваучер за подарък „Happy“ ако пожелаете да платите с него след като Вашата сметка бъде поискана от обслужващата Ви сервитьорка и донесена на Вашата маса.

5. В случай, че Вашата сметка надминава сумата налична във Вашия ваучер за подарък „Happy“, то разликата трябва да бъде заплатена.

6. В случай, че Вашата сметка е по-малка от сумата налична във Вашия ваучер за подарък „Happy“, остатъкът се запазва в него и може да се използва при Ваше следващо посещение в някой от нашите ресторанти. Ваучерът за подарък „Happy“ може да се използва многократно до изчерпване на наличната, заредена в него сума.

7. Валидността на ваучера е 3 календарни месеца от датата на неговата активация.

8. Наличността по ваучера за подарък „Happy“ не може да бъде трансферирана по друга карта или ваучер или заменяна за пари. Наличност по ваучера за подарък „Happy“, след изтичане на срока на неговата валидност не може да бъде използвана.

9. При повреден картов носител на ваучер за подарък „Happy“, притежателят трябва да се свърже с “Happy Bar & Grill“ на телефон 0884 990 900 или на e-mail customerservice@happy.bg. След установяване на проблема картата ще бъде възстановена на клиента.

10. „Happy Bar & Grill“ не носи никаква отговорност в случай, че не получите електронно съобщение на оставения от Вас e-mail при активиране на Вашия ваучер за подарък „Happy“, поради техническа неизправност или други независещи от компанията причини.

11. „Happy Bar & Grill“ не носи никаква отговорност при загуба, кражба или унищожение на Вашия ваучер, както и ако е използван без Ваше позволение и знание.

12. „Happy Bar & Grill“ има пълното право да деактивира ръчно всеки един ваучер за подарък „Happy“, при съмнение същия да е бил обект на кражба или придобит по някакъв друг незаконен начин, както и ако е бил използван неправомерно и против общите условия за ползване на ваучерите за подарък „Happy“.

13. Ваучерите за подарък „Happy“ се издават от фирма Хепи ЕАД. Фирма Хепи ЕАД си запазва правото да променя общите условия за тяхното активиране и ползване.

14. Фирма „Хепи“ ЕАД със седалище и адрес на управление: гр. Варна, бул. Цар Освободител 25, ЕИК: 103924544 е вписана в регистъра на администратори на лични данни под номер 35374, съгласно удостоверение от КЗЛД номер 35374 / 22.07.2010г. Целите на обработване на предоставените от Вас лични данни са за директна връзка с Вас. Ако при попълване на Вашите лични данни посочите, че нямате нищот против да получавате рекламни SMS-и и e-mail-и, то такива ще Ви бъдат изпращани по смисъл на ЗЛД. Личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети физически и юридически лица. По всяко време можете да откажете да получавате рекламни съобщения от нас и да изтриете Вашата информация от нашата база данни като се обадите на 0884 995 837 или пишете на „customerservice@happy.bg“. Личните Ви данни ще бъдат съхранявани и използвани от нас по гореспоменатите поводи, до отказ от Ваша страна. „Хепи“ ЕАД полага дължимата грижа за събирането, обработването и съхраняването на личните Ви данни, при стриктно спазване на разпоредбите на Закона за защита на Личните Данни.


РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ЗАПИШИ СЕ

Абонирай се
за вкусни
Happy новини

АБОНИРАЙ СЕ СЕГА

Абонирай се
за вкусни
Happy новини
Абонирай се сега