20/09/2019

Напълно реновираният Happy Bar & Grill Лендмарк отвори врати

На 18-ти септември напълно реновираният ресторант Happy Bar & Grill Лендмарк отвори врати. Само в рамките на един месец, ресторантът поднови своята визия, като съчетава модерния градски стил и уютна атмосфера, създавайки усещане едновременно за елегантност и стил.

Част от смелите решения в интериора са изцяло променените зали, създадени по последни модни тенденции в интериорния дизайн, като осигуряват на гостите максимален комфорт и дискретност по време на техния престои. Обновеният ресторант превърна нашата любима кухня в още по-модерно място за работа, където се раждат любимите Happy ястия за всички ценители на добрата кухня. С обновена техника, уреди и интериор, както и с нестихващ ентусиазъм към кулинарията, с радост отново ви привестваме.

Ресторантът е открит през 2009 г. и от тогава до сега радва своите клиенти. Разположен е на два етажа с общо 210 места, като зимната градина е целогодишна и е с капацитет от допълнителни 95 места. Посетителите му ще се насладят на перфектно обслужване, неповторима атмосфера, уникални Happy специалитети и автентично японско суши, приготвено от изявени суши майстори.
Любимото на пловдивчани заведение ще продължи да изненадва своите посетители с разнообразно меню съчетаващо любими рецепти от българската, американската и италианската кухня, както и изключително богато суши меню. В следващия месец предстои и следващата спирка от кулинарното ни Happy пътешествие, където ще предложим богато и модерно българско меню с най-обичаните родни рецепти.
Направете още сега резервация на 0888 181 064 или запазете своята маса през www.rezzo.bg със специална отстъпка.