20/09/2019

Напълно реновираният Happy Bar & Grill Лендмарк отвори врати

На 18-ти септември напълно реновираният ресторант Happy Bar & Grill Лендмарк отвори врати. Само в рамките на един месец, ресторантът поднови своята визия, като съчетава модерния градски стил и уютна атмосфера, създавайки усещане едновременно за елегантност и стил.

Част от смелите решения в интериора са изцяло променените зали, създадени по последни модни тенденции в интериорния дизайн, като осигуряват на гостите максимален комфорт и дискретност по време на техния престои. Обновеният ресторант превърна нашата любима кухня в още по-модерно място за работа, където се раждат любимите Happy ястия за всички ценители на добрата кухня. С обновена техника, уреди и интериор, както и с нестихващ ентусиазъм към кулинарията, с радост отново ви привестваме.

Ресторантът е открит през 2009 г. и от тогава до сега радва своите клиенти. Разположен е на два етажа с общо 210 места, като зимната градина е целогодишна и е с капацитет от допълнителни 95 места. Посетителите му ще се насладят на перфектно обслужване, неповторима атмосфера, уникални Happy специалитети и автентично японско суши, приготвено от изявени суши майстори.
Любимото на пловдивчани заведение ще продължи да изненадва своите посетители с разнообразно меню съчетаващо любими рецепти от българската, американската и италианската кухня, както и изключително богато суши меню. В следващия месец предстои и следващата спирка от кулинарното ни Happy пътешествие, където ще предложим богато и модерно българско меню с най-обичаните родни рецепти.
Направете още сега резервация на 0888 181 064 или запазете своята маса през www.rezzo.bg със специална отстъпка.


РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ЗАПИШИ СЕ

Абонирай се
за вкусни
Happy новини

АБОНИРАЙ СЕ СЕГА

Абонирай се
за вкусни
Happy новини
Абонирай се сега