Машините, с които готвим

Достатъчни са 3 минути за „Умните” уреди в кухнята на Нарру, за да приготвят всичко перфектно от пресните ни продукти.

Макар че остават скрити от погледа, кухните са сърцето на ресторантите Нарру. Тук, в пълна бойна готовност, при изключителна дисциплина и организация, стотици шефове всеки ден приготвят хиляди порции храна. Голямото предизвикателство е да се осигури максимална бързина и да се гарантира еднаквото качество и вид на всяка порция във всеки от 22-та ресторанта в страната.

Тук на помощ идва “армията от ново поколение” – най-модерните и високотехнологични професионални готварски уреди в света.

Роботи и съоръжения с различни функции се грижат за перфектното издаване на всеки детайл – от затоплянето на чашите, до размера на всяко вкусно късче. В Нарру има и специални нововъведения, създадени по наша поръчка. С две думи – дигиталната революция въведе нови поддържащи актьори в кухнята, които пестят време, гарантират качеството, осигуряват бързина и най-важното – позволяват ни да се наслаждаваме на удоволствието от вкусната, прясна и отлично приготвена храна.

Запознайте се с най-интересните сред тях.

Фритюрници Frymaster

Най-високият клас на този тип уреди има електронно управление на температура и време, и специална система с филтрация и студени зони за утаяване на твърдите частици, които са паднали от продукта, както и механизъм да не загарят. Фритюрниците са със системи за контрол на качеството на мазнината, а самата тя е от специалния вид Prep Supreme, селектиран от най-качествени суровини, високоустойчива на оксидация, без транс мазнини и хидрогениране, с понижено съдържание на наситени мазнини. Перфектният помощник за хрупкава златиста панировка и вкусна коричка като на кюфтенцата от киноа или спанак, тиквичките по гръцки или калмари и филенца.

Фритюрници Frymaster

Мерцедесът на този тип уреди има електронно управление на температура и време и специална система с филтрация и студени зони за утаяване на твърдите частици, които са паднали от продукта, както и механизъм да не загарят. Фритюрниците са със системи за контрол на качеството на мазнината, а самата тя е от специалния вид Prep Supreme, селектиран от най-качествени суровини, високоустойчива на оксидация, без транс мазнини и хидрогениране, и с понижено съдържание на наситени мазнини. Перфектният помощник за хрупкава златиста панировка и вкусна коричка като на кюфтенцата от киноа или спанак, тиквичките по гръцки, калмари и филенца.

Двустранен електронен Експрес Грил

Експрес Грилът е в основата на най-вкусните ястия в Нарру. Благодарение на него може пресни, свежи меса и зеленчуци за броени минути да добият перфектно запечена коричка отвън и сочност отвътре без да губят нищо от ценните си качества и без да се налага предварителна обработка. Най-новата маши