16/07/2020

Happy Bar & Grill – Любима марка на българите за 12-та поредна година

Зa 12-та пopeднa гoдинa Happy Bar & Grill e отличена зa любимa мapĸa нa българите в пет категории, според eдинcтвeнaтa oнлaйн пoтpeбитeлcĸa ĸлacaция в България –  „Любимитe мapĸи“.

Happy Bar & Grill е най-предпочитаната компания сред българските потребители в категориите „Заведения“, „Любим работодател – българска компания“, „Българска марка –  храни и напитки“, „Иновативни марки“, като за първи път получихме и отличие в новата категория в конкурса „Доставка на храна“. Класацията се формира на базата на гласове, подадени от посетители на сайта mylovemarks.eu в три отделни кръга.

„Горещо благодарим на всички вас, скъпи клиенти, които за 12-та поредна година ни давате най-голямото признание като ни избирате за ваша Любима марка. Вие сте тези, които всеки ден ни мотивирате да продължаваме заедно да търсим и да намираме начин да бъдем Нарру и да опитваме да ставаме все по-добри в това, което правим. Без вас нашите усилия са напразни.

Благодарим ви, че сте позитивни, благодарим ви че ни подкрепяте и че свързвате Нарру с нещо любимо.  Радваме се, че не само ресторантите, но и Нарру Доставка е ваша любима марка, на която се доверявате и допускате в дома си. Тази година е различна за всички ни и затова признанието ви е още по-ценно и ни дава сили да продължим напред с усмивка. Нека си пожелаем да сме Нарру заедно!“, споделиха от ръководството на компанията.

 

Над 42 000 души са подкрепили предпочитаните от тях брандове в потребителската класация за 2020 г., като в първия етап гласоподавателите бяха над 7 000, във втори – над 20 000, а в трети етап – почти 15 000. Резултатите и точния брой гласове, дадени за всеки бранд в последния кръг, можете да видите тук: http://mylovemarks.eu/results.php.

„Любимитe мapĸи” e eдинcтвeнaтa oнлaйн пoтpeбитeлcĸa ĸлacaция, ĸoятo дaвa възмoжнocт нa ĸpaйнитe пoтpeбитeли дa oцeнят любимитe cи мapĸи. Tя ce пpoвeждa зa 12-тa пopeднa гoдинa, ĸaтo във вcяĸo издaниe ce вĸлючвaт мeждy 20 000 и 40 000 пoтpeбитeли.