"най-добър ресторант в лондон 2023г."

"Най-добро кулинарно изживяване в Англия 2023г."

Arrow left icon
обратно

Новини

Happy Bar & Grill с пет нови отличия на годишните награди

Happy Bar & Grill с пет нови отличия на годишните награди "Любима Марка".

За четиринадесета поредна година в “Happy Bar & Grill” печели наградата „Любима марка” на българските потребители. Тази година бяхме отличени в следните категории: 

“Заведения”, 
“Българска марка - храни и напитки”,
“Любим работодател”, 
“Иновативни марки - храни и напитки” и “Доставка на храна”.

Класацията на най-обичаните марки е резултат от номинации и гласуване, изцяло базирани на предпочитанията на потребителите и се счита за напълно безпристрастна. В своята категория Happy печели с пълно мнозинство на гласовете, доказвайки за поредна година, че печели сърцата на клиентите си. 

“Екипът на Happy се гордее с всички получени професионални награди, защото това е оценката на специалистите и браншовите организации. Нашата истинска гордост, обаче, е отличието „Любима марка”, което представя оценката на клиентите ни. В основата на политиката ни е любовта, грижата и личното отношение към всеки един от тях.

Наградата „Любима марка” е огромна отговорност и мотивация за целия екип от професионалисти в Happy да продължава да радва клиентите си и да изпреварва техните желания, за да ги накара да се чувстват винаги добре в любимата си верига ресторанти.” – коментира Теодора Попова, изпълнителен директор на Happy Bar & Grill.