"най-добър ресторант в лондон 2023г."

"Най-добро кулинарно изживяване в Англия 2023г."

Arrow left icon
обратно

Новини

HAPPY BAR & GRILL С ОТЛИЧИЕ ЗА „НАЙ-ДОБРА ВЕРИГА РЕСТОРАНТИ НА 2020 Г.“ В ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ НА БХРА

HAPPY BAR & GRILL С ОТЛИЧИЕ ЗА „НАЙ-ДОБРА ВЕРИГА РЕСТОРАНТИ НА 2020 Г.“ В ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ НА БХРА

На 18 март на официална церемония в София, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) връчи 25-ите годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта, където Happy Bar & Grill бе обявена за „Най-добра верига ресторанти на 2020 г.“

„Щастливи сме, че след 26 години силно присъствие на пазара, веригата ресторанти „Хепи” отново стана носител на най-престижната награда на БХРА. Горещо благодарим на всички вас, които за поредна година ни давате най-голямото признание да сме най-добра верига ресторанти в България.

Вие сте тези, които всеки ден ни мотивирате да продължаваме заедно да търсим и да намираме начин да бъдем Нарру и да опитваме да ставаме все по-добри в това, което правим. Без вас нашите усилия са напразни. Тази година е различна за всички ни и затова признанието ви е още по-ценно и ни дава сили да продължим напред с усмивка. Ще продължим да се стараем и в бъдеще да работим със същия професионализъм и да даряваме любов и грижа на нашите клиенти.” споделиха от ръководството на компанията.

Сред гостите на официалната церемония присъстваха министри и народни представители, представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, водещи мениджъри и собственици в туризма, членове на асоциацията от цялата страна, журналисти.

 

ЗА БХРА

БХРА е първата професионална организация в туризма, основана през 1993 година, а три години по-късно се провеждат първите награди за професионални постижения в областта на туризма. Асоциацията има за цел да подпомогне развитието на ресторантьорството и хотелиерството, да подкрепи предприемаческия бранш и частните инициативи в туристическата област. Затова комисията следи изкъсо и подробно резултатите на индустрията през изминалата година, като подбира само най-добрите от тях.

БХРА е единствената професионална организация от България, член на HOTREC, която обединява 45 национални асоциации в 31 държави, 2 милиона предприятия и е гласът на индустрията за хотелиерство в Европа, уточняват още от организацията. категоризация на обектите на основата на изискванията на HOTREC