"най-добър ресторант в лондон 2023г."

"Най-добро кулинарно изживяване в Англия 2023г."

Arrow left icon
обратно

Новини

Happy Bar & Grill Изток отвори

Happy Bar & Grill Изток отвори

Нова пролет, ново начало, нов ресторант! От 6-ти март най-новият член от нашето Happy семейство  ви посреща с приятна атмосфера, добро настроение и вкусна храна! Ето и всичко, което трябва да знаете за Happy Bar & Grill Изток.

 

МЕНЮ

Скрит в зеленист уют на ул. „Академик Методи Попов“ 26, Happy Bar & Grill Изток ще доведе цялото любимо меню по-близо до обитателите на източните квартали, защото освен 80-те места, които ви очакват вътре, ресторантът ще прави доставки и до кварталите „Изток“, „Изгрев“, „Дианабад“, „Студентски град“, „Дървеница“ и „Мусагеница“. Менюто ще радва феновете с всички най-харесвани продукти от класическото Happy меню като здравословната и хранителна „Салата авокадо капрезе“, сочният и ароматен „Хрупкав пилешки бургер“, свежата „Сьомга с крем от спанак“ и още много! Готови сме и за обожателите на суши с разнообразие от сетове, нигирита, сашимита и редица други вкусотии! А онези, които вече приветстват лятото - с много сезонни ягодови  изкушения!

 

ЛОКАЦИЯ

Освен, че ще облизваме пръсти, ще се радваме и на изключително удобна локация. Ресторантът се намира в близост до познатия „Парк Хотел Москва“ и метростанция „Жолио Кюри“, което го прави достъпен както за жителите на столичния квартал Изток, така и за всички! Но това не бива да притеснява шофьорите, защото сме помислили и за вас! Разполагаме с платен паркинг, който ще ви позволи да избегнете безкрайните обиколки в търсене на паркомясто и бързо да заемете свята маса в нашата кулинарна приказка!

 

КОРПОРАТИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

 

Happy Bar & Grill Изток приветства всички работещи в района с предложение, на което не можете да откажете, защото  ако дойдете при нас, всички апетитни изкушения и питейни удоволствия ще бъдат на ваше разположение с 15% отстъпка в обедните часове! Чуденето какво да обядвате приключва, а ние ще се погрижим да ви осигурим едно приятно откъсване от забързаното работно ежедневие!

 

Новият Happy Bar & Grill Изток бележи 24-тата локация в портфолиото на веригата. А знаете ли, че според нумерологията, наричана също „магията на числата“, числото 24 говори за хармония, щастие и приятелство? Затова не се колебайте и елате при нас, където сред уютна атмосфера да създадете нови приятелства, да споделите щастлив миг и да се отпуснете сред хармонията от вкусове, аромати и преживявания. Защото, както знаете, за нас храната е преживяване, а не необходимост! Очакваме ви всеки ден от 11 ч. до 23 ч. с разнообразие от сладки и солени удоволствия! Запази твоята маса сега тук!