HAPPY BAR & GRILL Света Неделя

гр. София, пл. "Света Неделя" № 4 Телефон за резервации: 0700 20 888

Вторият ни ресторант в София, отворил врати през 2000 г. е Happy Света Неделя. Разположен в центъра на града, ресторантът разполага с обновен модерен интериор, нова лятна градина, които допринасят за пълния комфорт при престоя ви тук. Всеки един от посетителите на ресторанта може да се радва на танцуващите сервитьорки, които ще направят вечерта ви забавна и приятна.

Happy Света Неделя е един от ресторантите, в който вашата храна се приготвя на специално барбекю Josper, което запазва хранителната стойност на продуктите и придава страхотен вкус. Можете да направите последни поръчки към кухнята до 23:00 ч., а от бара до 23:30 ч.

Работно време:

всеки ден от 11:00 до 24:00

Вторият ни ресторант в София, отворил врати през 2000г., това е Happy Света Неделя. Разположен в центъра на града, ресторантът разполага с обновен модерен интериор, нова лятна градина, които допринасят за пълния комфорт при престоя ви тук. Всеки един от посетителите на ресторанта може да се радва на танцуващите сервитьорки, които ще направят вечерта ви забавна и приятна.

Happy Света Неделя е един от ресторантите, в който вашата храна се приготвя на специално барбекю Josper, което запазва хранителната стойност на продуктите и придава страхотен вкус.

Работно време:

всеки ден от 11:00 до 24:00Абонирай се
за вкусни
Happy новини

АБОНИРАЙ СЕ СЕГА

Абонирай се
за вкусни
Happy новини
Абонирай се сега