"най-добър ресторант в лондон 2023г."

"Най-добро кулинарно изживяване в Англия 2023г."

Arrow left icon
обратно

Новини

Да посрещнем новата 2022 година заедно!

Да посрещнем новата 2022 година заедно!

Остава съвсем малко до най-празничните дни от годината. А понеже ние обичаме безкрайно празненствата се нареждаме в редиците на тези, които приемат Новата година като един малък рожден ден на планената. Вълнението ни от сега е голямо, затова и внимателно обмисляме и планираме подоговката за новогодишната нощ, за да посрещнем новата 2022-ра още по-доволни и заредени с много Happy настроение.

Какво по-хубаво от това да започнете новата година с любимите ви хора в Happy обстановка?

Това е лично наша мъдрост, но с нея вървят и много вкусотийки, родни благинки, наздравици, музикална програма и много изненади, които сме подготвили, за да отпразнуваме по-различно и по-български един от любимите ни дни в годината.

Ново начало с празничен звън от пълни чаши, богата трапеза, щастлив блясък в очите и настроение за танци и много веселие в първите часове на новогодишната нощ.

Нека ги споделим заедно!

Празнувайте тази нова година по-различно, като се върнете към българските традиции и обичаи.

Помислили сме и за децата, които ще зарадваме със специално детско меню и програма.  В 00:00 ч. Ще броим на обратно в заведенията ни:

Варна

Happy Bar & Grill Морска гара

Happy Bar & Grill Център

Бургас

Happy Bar & Grill Лазур

Пловдив

Happy Bar & Grill Център

Посрещнете новата 2022 година в Happy! Подготвили сме за вас специално новогодишно меню, както и много новогодишни изненади. Доброто настроение в София е гарантирано, тъй като специално за празника ще можете да се забавлявате със специална DJ програма и новогодишна томбола с много награди. 

Запазете вашия куверт сега на място или на https://rezzo.bg/