"най-добър ресторант в лондон 2023г."

"Най-добро кулинарно изживяване в Англия 2023г."

Arrow left icon
обратно

Новини

Ново Латино меню в Happy

Ново Латино меню в Happy

Усетете атмосферата на латино ритмите с новото ни меню, вдъхновено от традиционните вкусове и богатството на латиноамериканската кулинарна история. 

 

Салата Мексикана -  директно от своята родина авокадо в комбинация с киноа, домати, краставици, черен боб и царевица, завършени с ароматно магданозено песто. Ястие, обогатено с аминокиселини от киноата и украсено с магданоз и кориандър.  

Блек Ангъс Такос - латино магия с кълцано телешко, айсберг, чили майонеза, пикантна Пико Де Гайо салца и перфектен акцент от картофени пуканки.    

Бурито - вкусова фиеста от дърпано телешко, филаделфия, хрупкав бекон, микс сирена, царевица, ориз, завити в тортила, придружени от свежо гуакамоле, йогурт сос и пържени картофи. 

Кесадила с печено пиле и филаделфия - истинско вълшебство с печено пиле и филаделфия, обгърнати с карамелизиран лук, свежа Пико де Гайо салца, разтопен чедър и моцарела. В перфектно съчетание от гуакамоле, заквасена сметана и пържени картофи. 

Допълнете своето латино преживяване с нашите изкушения, които обещават наслада в света на латино кулинарната магия. ¡Buen provecho!

 

Разгледай менюто тук: https://bit.ly/3IFnkzm