"най-добър ресторант в лондон 2023г."

"Най-добро кулинарно изживяване в Англия 2023г."

Arrow left icon
обратно

Новини

Само сега до края на Ноември 20% отстъпка в ресторанта ни в Банкя!

Само сега до края на Ноември 20% отстъпка в ресторанта ни в Банкя!

 

При следващото си посещение в Банкя ви очакваме в Happy Банкя. Кажи парола ХЕПИ СЪМ В БАНКЯ и получи 20% отстъпка в Happy Банкя от понеделник до петък. Повече информация, как перфектно си пасват двете може да прочетете в изпратеното ни писмо от сем. Николови.


Автор: Семейство Николови

 

Беше тиха неделя в средата на октомври и семейно решихме да си направим разходка по екопътеката в Банкя. Тръгнахме преди обяд, защото бяхме обещали на децата да обядваме в ресторант Happy. Отправихме се в посока “Пътеката на здравето” – паркът на Банкя. Пътеката е полегата и не е дълга, подходяща за разходка с деца. Ярките и очарователни цветове на есента ни караха да се освободим от натрупаното през седмицата напрежение. Сещам се за един цитат, че есента е единственият сезон в годината, който Бог е създал просто заради красотата му. И наистина е така.

 

Навръщане децата бяха много развълнувани, че наближава времето за Хепи и непрекъснато питаха, още колко време остава. 

 

По принцип предпочитаме Happy Банкя пред други места за хранене, защото освен, че се намира сред зеленина, има лятна градина, детски кът, и което е важно - най-вкусното детско меню - никога нищо не остава неизядено. И този път не останахме разочаровани, удоволствието от вкусната храната бе пълно. 

 

За наша изненада, когато ни донесоха сметката видяхме, че имаме 20% отстъпка. Това е промоция до края на октомври и ви съветвам да се възползвате от хубавото време, и от жеста на Happy Банкя.

 

За мен беше един приятен зареждащ и спокоен ден, прекаран със семейството.