"най-добър ресторант в лондон 2023г."

"Най-добро кулинарно изживяване в Англия 2023г."

Arrow left icon
обратно

Новини

Happy Beach - градският оазис

Happy Beach - градският оазис

С настъпването на лятото, в мислите на всеки от нас присъства така желаната почивка. Някои мечтаят да  се установят на приятен екзотичен остров през трите летни месеца с коктейл в ръка. Други пък обичат нетипичното спокойствие и тишината на града през топлият сезон. Happy Beach отново е тук, за да ви покаже, че балансът между работа и почивка е възможен. Скрит в сърцето на София, басейн Виктория очаква всички, които се намират в столицата и имат желание да дадат старт на лятото още преди да са стигнали до морето.  Вижте няколко причини, защо Happy Beach е перфектният избор за дългите дни в големия град.

 

Подходящ за деца

Щастливи деца означава щастливи родители. Освен за големите, ние в басейн Виктория сме помислили и за прекрасни летни приключения за малчуганите. Предлагаме локация с пълно спокойствие, където родителите могат да се насладят на сладка почивка без капка притеснение за децата. Входът е безплатен за деца до 3-годишна възраст, а басейнът е напълно подходящ в детската си част, която е с дълбочина 60 см. Детето ви ще се забавлява във водата, докато вие се радвате на едно заслужено бягство от напрегнатото ежедневие.  

 

Отделен вход

Важно е да отбележим, че Happy Beach разполага с отделен вход от ресторанта, което спомага за цялостното плажно усещане. Именно там можете да закупите вашите билети, които през делничните дни са 12 лв., а през уикенда – 24 лв. С градинката си, входът ви подготвя за едно приятно и свежо прекарване, което ще ви позволи да се насладите на истински релакс. А най-хубавото е, че ако ви се хапва нещо можете да поръчате от ресторанта и скоро ще се радвате на невероятни кулинарни изкушения, докато постигате мечтания слънчев загар. Ако пък решите, че времето ви за слънце около басейна е приключило за деня, може да седнете в ресторанта, който предоставя отделен вход за посетители на басейна.

 

Свежи напитки

Нито едно истинско лятно преживяване не е пълно без свежа коктейлна напитка. Освен вкусотиите от ресторанта, можете да се насладите и на още летни алкохолни и безалкохолни изкушения с коктейлно-десертното меню на Happy. Изберете между виолетово дайкири с боровинки, белини, айс бабълс диня, някоя от нашите домашни лимонади и още много напитки, за да направите деня си още по-приятен. А ако искате да направите преживяването си още по-сладко, може да се поглезите с някои от предложените десерти. Разгледайте нашето коктейлно-десертно меню тук!

 

Нашите 220 места чакат да бъдат запълнени от вас и вашите близки, елате за едно истински забавно прекарване, в което ще има много смях, изкушения и лятно настроение. От 1 юни нашите врати са отворени и ви очакваме всеки ден от 8ч. до 18ч., за едно истински Happy лято.