"най-добър ресторант в лондон 2023г."

"Най-добро кулинарно изживяване в Англия 2023г."

Arrow left icon
обратно

Новини

Happy Bar & Grill с отличие за най-добра верига ресторанти от БХРА

Happy Bar & Grill с отличие за най-добра верига ресторанти от БХРА

На 25 ноември на официална церемония в София, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) връчи 26-ите годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта, където Happy Bar & Grill бе обявена за „Най-добра верига ресторанти на 2021 г.“

„За Нарру е особена чест  да получи наградата „Най-добра верига ресторанти в България”. Благодарим сърдечно за признанието!  За наша радост, то не е първото, и е голяма мотивация за целия ни екип да работим ежедневно, за да заслужаваме доверието, което гилдията, и още по-важното нашите клиенти ни гласуват.  Тази година обаче е различна за всички и затова приемаме високото отличие не само като признание, но и като отговорност – Нарру е най-голямата верига ресторанти в България и осъзнаваме ангажимента си да играем активна роля в създаването на обща позиция на бизнеса, така че да отстояваме нашите общи интереси и  да успеем заедно да работим и да се развиваме в ситуация, която постави огромни предизвикателства пред целия сектор. Както самото ни име предполага –Нарру – ние приемаме оптимизма като житейска философия и вярваме, че позитивната нагласа е тази, която дава най-добрите решения. Благодарим още веднъж и нека си пожелаем една много успешна и най-важното, здрава 2022 година за всички!” , споделиха от ръководството на компанията.

Сред гостите на официалната церемония присъстваха президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова, външният министър Светлан Стоев, министърът на туризма Стела Балтова, зам.-министърът на финансите Ивайло Христов и зам.-министърът на икономиката Ивелина Пенева, представители на държавната администрация, представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, водещи мениджъри и собственици в туризма, членове на асоциацията от цялата страна.

В знак на партньорство и подкрепа в събитието по връчване на Годишните награди на БХРА за 2021 г. участва г-н Адриан Къминс, член на Борда на ХОТРЕК, най-голямата европейска Асоциация на хотели, ресторанти, барове и кафенета и подобни заведения в Европа, която обединява 45 национални асоциации в 31 държави, 2 милиона предприятия и е гласът на индустрията за хотелиерство в Европа, съобщиха от БХРА.

ЗА БХРА

БХРА е първата професионална организация в туризма, основана през 1993 година, а три години по-късно се провеждат първите награди за професионални постижения в областта на туризма. Асоциацията има за цел да подпомогне развитието на ресторантьорството и хотелиерството, да подкрепи предприемаческия бранш и частните инициативи в туристическата област. Затова комисията следи изкъсо и подробно резултатите на индустрията през изминалата година, като подбира само най-добрите от тях.

БХРА е единствената професионална организация от България, член на HOTREC, която обединява 45 национални асоциации в 31 държави, 2 милиона предприятия и е гласът на индустрията за хотелиерство в Европа, уточняват още от организацията. категоризация на обектите на основата на изискванията на HOTREC