КОРПОРАТИВНА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

 

Верни на максимата, че „Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава, без да притежава“ веригата ресторанти „Happy Bar & Grill” подкрепят УНИЦЕФ България чрез дългосрочното партньорство „Заедно за децата“.

От 2010 г. компанията посвещава своята корпоративна социална отговорност на партньорството с УНИЦЕФ, като прави значими корпоративни дарения и предоставя механизми за ангажиране на служители и клиенти в общата кауза – всяко дете да живее в семейна среда (подкрепа на семейството и развиване на приемна грижа), специален фокус върху важността от ранното детско развитие за всяко дете и надграждане на дарителската култура в страната.

Дългосрочното партньорство ХЕПИ и УНИЦЕФ България се гради върху виждането, че всяко дете в България има право и заслужава да живее в семейна среда, подкрепяно и обичано. Като социално отговорна компания верига ресторанти Happy Bar & Grill прегръща възможността да подкрепи УНИЦЕФ във всички дейности, които ще променят към по-добър живота на хиляди деца в България.

„Веригата HAPPY се гордее, че е партньор на УНИЦЕФ и подкрепя организацията в усилията й да промени живота на хиляди деца. Приятелите ни от УНИЦЕФ България може да разчитат на нашия твърд, неотклонен и дългосрочен ангажимент. Като част от семейството на редовните дарители БЛАГОДЕТЕЛ на УНИЦЕФ осъзнаваме ясно дългосрочния ангажимент към децата и смятаме, че това е най-добрата инвестиция, която бизнесът или обществото могат да направят. За нас въпросът не е дали можем да си позволим да инвестираме в децата, а дали можем да си позволим да НЕ инвестираме в тях.” г-н Орлин ПОПОВ, генерален мениджър на „ХЕПИ” ЕАД. Партньорството се развива едновременнов няколко насоки, които изграждат цялостна стратегия за корпоративната социална отговорност ипостигат максимално ефективна подкрепа за дейността на УНИЦЕФ България:

КОРПОРАТИВНО ДАРЕНИЕ – от старта на партньорството през 2010г. до края на 2014г., корпоративното дарение от страна на компанията ще надхвърли 1 000 000 лева. През първата година компанията дари над 150 000 лева в подкрепа проекта на УНИЦЕФ в България за развиване на приемната грижа като алтернатива на живота на деца в институции. През 2011г., 2012г. и 2013г.бяха финансирани три последователни сезона на предаването „Такъв е животът“ целящи промяна н нагласите на обществото към теми като приемна грижа и ранно детско развитие. По време на партньорството ХЕПИ неизменно подкрепя информационните кампании на УНИЦЕФ България.

През 2013 г. УНИЦЕФ България и „Happy Bar & Grill ” надградиха партньорството си за подобряване благосъстоянието на децата в България чрез подкрепа кампанията за популяризиране на новия дарителски канал БЛАГОДЕТЕЛ през мобилен телефон.

сертификат “Happy – приятел на децата” »

ДАРЕНИЯ ОТ СЛУЖИТЕЛИ – компанията предоставя възможност на служителите си да подкрепят програмите на УНИЦЕФ чрез дарения от работните си заплати.

ДОБРОВОЛНА ДЕЙНОСТ НА СЛУЖИТЕЛИ – компанията осигурява възможност на служителите си да станат доброволци на УНИЦЕФ България и да набират средства запрограмите на организацията.

ПОВИШАВАНЕ НА ИНФОРМИРАНОСТТА НА ОБЩЕСТВОТО за дейността на УНИЦЕФ, чрез всички възможни канали в ресторантите – доброволци на ХЕПИ, телевизия и списание на ХЕПИ, листовки и плакати в подкрепа мисията на УНИЦЕФ България за повишаване информираността на обществото по значими проблеми на децата в страната и света, както и подобряване чрез надграждане на дарителската култура в България.

НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ОТ КЛИЕНТИ – кампании в ресторантите на ХЕПИ, които осигуряват възможност на клиентите да направят дарение и да се присъединят към общите каузи.

Станете БЛАГОДЕТЕЛ на УНИЦЕФ, като се превърнете в редовен дарител.
Разберете как на www.unicef.bg


РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ЗАПИШИ СЕ

Абонирай се
за вкусни
Happy новини

АБОНИРАЙ СЕ СЕГА

Абонирай се
за вкусни
Happy новини
Абонирай се сега