Хрупкава риба Фетаки

домати, краставици, зелена салата, пресен пипер, червен лук, маслини, сирене, Фета дресинг с риган

Х-р-р-рупкава риба, удобно разположена в шезлонг от свежи зеленчуци. Сирене Фетаки и дресинг ни дават автентичния средиземноморски полъх, който като финно млечно мечтание ни повежда по бреговете на Егейско море. Ароматът на риган и морски бриз за ценители.

Патладжан по гръцки

със сирене, домати, магданоз и чеснов зехтин

Помечтайте си за една вечеря на красивото крайбрежие на град Кавала, островната природа и безкрайните плажове, чаша вино и гледка към морето. Патладжан по гръцки е леко предястие, за да продължите своето средиземноморско кулинарно пътешествие.

Скариди Миконос

каперси, домати, печен пипер и патладжан, спанак

Казват, невъзможно е атмосферата на Миконос да бъде пресъздадена. Ние, вдъхновени от колорита на не безизвестния остров, съчетахме най-подходящата компания за пресни скариди: Ароматите на морето, цветовете на лятна градина, вкусовете на бохемията – вълнуващи емоции, чакащи да бъдат разпалени с изпотена чаша бяло вино или може би глътка узо?

Пиле Гирос

печено пилешко месо, Гръцка пита, домати, краставици, картофки, Дзадзики

Гръцкото меню би било не пълно без традиционното за тези ширини пиле Гирос! Сочно изпечено пилешко месце, което се топи в устата, свежи зеленчуци и картофки, и дзадзики. Гръцката пита също е по оригинална рецепта с аромат на топло изпечен хляб и милувка от зехтин с подправки.