Есенно меню

Новото Happy есенно меню е поредната среща на есента с любимите сезонни продукти, от които се раждат новаторските и автентични специалитети, приготвени с много любов и внимание!

Есента или времето, когато гребем от плодородието на природата с пълни шепи, радваме се на приятните моменти, вкопчени в последните слънчеви лъчи. Цветовете и ароматите на есента са красиви, различни и наситени във всички нюанси, а вкусът й е силен, плътен и много сладък. В Happy традиционно посрещаме есента, но този път ще ви пренесем в пътешествие от любими сезонни ястия за всеки вкус!

Приготвили сме ви наститено с емоции, вкусове и аромати ново сезонно меню, където сме събрали любимите локални продукти, за да гарантираме всеки ден най-добрия вкус и качество на избраните от нас продукти.

Запознайте се с най-интересните сред тях.

Сезонни предложения

Вдъхновени от даровете на есента, в новото ни меню ще намерите пъстротата на любимия сезон, събрала в себе си любимите вкусове и аромати на печена тиква,   това гарантираме на нашите клиенти, че новите ни предложения освен, че са много интересни, са приготвени с най- пресните и сезонни продукти за да открие парченце от своята златна есен.

Фритюрници Frymaster

Мерцедесът на този тип уреди има електронно управление на температура и време и специална система с филтрация и студени зони за утаяване на твърдите частици, които са паднали от продукта, както и механизъм да не загарят. Фритюрниците са със системи за контрол на качеството на мазнината, а самата тя е от специалния вид Prep Supreme, селектиран от най-качествени суровини, високоустойчива на оксидация, без транс мазнини и хидрогениране, и с понижено съдържание на наситени мазнини. Перфектният помощник за хрупкава златиста панировка и вкусна коричка като на кюфтенцата от киноа или спанак, тиквичките по гръцки, калмари и филенца.

Двустранен електронен Експрес Грил

Експрес Грилът е в основата на най-вкусните ястия в Нарру. Благодарение на него може пресни, свежи меса и зеленчуци за броени минути да добият перфектно запечена коричка отвън и сочност отвътре без да губят нищо от ценните си качества и без да се налага предварителна обработка. Най-новата машина в кухнята на Нарру скъсява времето за печене наполовина благодарение на технологията и двустранната обработка на продуктите. Печенето става посредством контролиран сензитивен натиск върху продукта от тефлонирани, загряти на съответната температура плочи. Грилът е с изцяло компютърно управление. Ние имаме спокойствието да гарантираме винаги еднакво качество на готовата храна и двойно по-малко време за приготвянето и.