Есенно меню

Новото Happy есенно меню е поредната среща на есента с любимите сезонни продукти, от които се раждат новаторските и автентични специалитети, приготвени с много любов и внимание!

Есента или времето, когато гребем от плодородието на природата с пълни шепи, радваме се на приятните моменти, вкопчени в последните слънчеви лъчи. Цветовете и ароматите на есента са красиви, различни и наситени във всички нюанси, а вкусът й е силен, плътен и много сладък. В Happy традиционно посрещаме есента, но този път ще ви пренесем в пътешествие от любими сезонни ястия за всеки вкус!

Приготвили сме ви наститено с емоции, вкусове и аромати ново сезонно меню, където сме събрали любимите локални продукти, за да гарантираме всеки ден най-добрия вкус и качество на избраните от нас продукти.

Запознайте се с най-интересните сред тях.

Сезонни предложения

Вдъхновени от даровете на есента, в новото ни меню ще намерите пъстротата на любимия сезон, събрала в себе си любимите вкусове и аромати на печена тиква,   това гарантираме на нашите клиенти, че новите ни предложения освен, че са много интересни, са приготвени с най- пресните и сезонни продукти за да открие парченце от своята златна есен.

Фритюрници Frymaster

Мерцедесът на този тип уреди има електронно управление на температура и време и специална система с филтрация и студени зони за утаяване на твърдите частици, които са паднали от продукта, както и механизъм да не загарят. Фритюрниците са със системи за контрол на качеството на мазнината, а самата тя е от специалния вид Prep Supreme, селектиран от най-качествени суровини, високоустойчива на оксидация, без транс мазнини и хидрогениране, и с понижено съдържание на наситени мазнини. Перфектният помощник за хрупкава златиста панировка и вкусна коричка като на кюфтенцата от киноа или спанак, тиквичките по гръцки, калмари и филенца.

Двустранен електронен Експрес Грил

Експрес Грилът е в основата на най-вкусните ястия в Нарру. Благодарение на него може пресни, свежи меса и зеленчуци за броени минути да добият перфектно запечена коричка отвън и сочност отвътре без да губят нищо от ценните си качества и без да се налага предварителна обработка. Най-новата машина в кухнята на Нарру скъсява времето за печене наполовина благодарение на технологията и двустранната обработка на продуктите. Печенето става посредством контролиран сензитивен натиск върху продукта от тефлонирани, загряти на съответната температура плочи. Грилът е с изцяло компютърно управление. Ние имаме спокойствието да гарантираме винаги еднакво качество на готовата храна и двойно по-малко време за приготвянето и.

Японски суши роботи

Изключителна технология за оформяне на суши, създадена, разбира се, от майсторите в областта – японците. Суши-роботът пресъздава качеството и неповторимия вкус, които само истинските майстори на суши могат да постигнат. Роботите поемат разстилането на ориза върху норито (кората, обвиваща рулцата, така че да се задържи плътно и в точен ред съставките на сушито), соева или оризова хартия. Те могат да оформят суши топчета за нигири, без да  нарушат целостта на оризовите зрънца.

Японски суши роботи

Изключителна технология за оформяне на суши е създадена, разбира се, от майсторите в областта – японците. Суши-роботът пресъздава качеството и неповторимия вкус, които само истинските майстори на суши могат да постигнат. Роботите поемат разстилането на ориза върху норито (кората, обвиваща рулцата, така че да се задържи плътно и в точен ред съставките на сушито), соевата или оризова хартия. Супер- машината може да оформи суши топчета за нигири без да наруша целостта на оризовите зрънца.

Котлони

Голяма част от основните ястия със сос се приготвят на котлони – Нарру късчета, пилешки късчета с ароматни зеленчуци, късчета с топено сирене, всички видове паста и ризото. Котлоните в Нарру са газови или индукционни, със задължителен контрол на температурата, от която зависи перфектното приготвяне на продуктите. Изключително значение имат и тиганите – всичко, от дебелината на дъното през покривния материал до ръбовете на тигана, които да позволяват глазиране на продуктите и мантикиране на пастите, е взето предвид при оборудването на кухните в Нарру.

Фурна Merrychef

Малката фурна, която прави голяма разлика в кухнята! Тя комбинира горещия въздух с вентилатор и се използва за бързо печене на хляб и различни тестени изделия. Дъхавите чабати, вкусните хлебчета за бургери, хрупкавите тортили, шоколадовото суфле – всички те дължат качеството си на тази високоскоростна фурна, с която могат да се приготвят до 15 пъти по-бързо.

Бен Мари

Тези професионални кухненски уреди се използват за съхранение на топли и студени ястия: супи, сосове, пюрета, зеленчуци. Напълно автоматизирани и с интегрирани най-модерните системи за нагряване или охлаждане, те надеждно поддържат константна температура, без да “стресират” храната. Температурата е с широк диапазон на избор, като специалната технология я разпределя равномерно върху ястията.

Хладилна техника

Ние използваме само прясно, охладено месо и свежи зеленчуци и плодове. За тяхното перфектно съхранение се грижат специалните хладилници, изработени по поръчка, за да бъдат възможно най-удобни за съответната станция – с горно съхранение, с чекмеджета, тип „салат бар” и др. За да се пести време и енергия, а и свежестта на продуктите да не се компрометира по никакъв начин, се използват прозрачни врати за възможно най-лесно намиране на търсения артикул, самозатварящи се врати и чекмеджета, както и строга и унифицирана система за подредба.

Помощни уреди:

Роботи за рязане и гилотин – режат се зеленчуци и други продукти на винаги еднакви парчета; Използват се в подготвителните етапи.

Картофобелачка – белят се картофи и зеленчуци посредством вода и абразив. Използват се в подготвителните етапи.

Термомиксери, блендери и пасатори – за смесване и миксиране на сосове. Използват се основно в подготвителните етапи, но и за приготвяне на сосове и дресинги.


РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ЗАПИШИ СЕ

Абонирай се
за вкусни
Happy новини

АБОНИРАЙ СЕ СЕГА

Абонирай се
за вкусни
Happy новини
Абонирай се сега