24/07/2019

Детският кът в Happy Bar & Grill Младост с ново работно време

В Happy Bar & Grill познаваме добре съставките на щастието и знаем, че най–ценни са детските усмивки.

Един от най-забавните детски кътове в Happy Bar & Grill ресторантите – този в Младост вече е на разположение на любимите ни малки клиенти през цялото работно време от понеделник до петък от 12 до 23 ч., а в събота и неделя между 11 и 23 ч.

Родителите могат да осигурят незабравими забавления за малчуганите в интересна и защитена среда и то само на поглед разстояние. Детският кът е подходящ за всички деца между 2 и 10 години.

Аниматорите в Happy Bar & Grill са истински професионалисти, на разположение през цялото ни работно време, подготвени с безброй изненади и игри, но и нескончаема енергия.

А всеки родител знае, че освен индивидуалния подход към всяко дете, това са задължителните условия и Рождения ден на детето да се превърне в незабравимо Happy изживяване. На празник като на празник – погрижили сме се и за хранта, като предлагаме специално детско меню, съобразено с вкусовете на децата и желанията на родителите.

Докато купона сред разноцветните пързалки, катерушки и играчки в детския рай тече, по- порасналите ни гости могат да се отдадат на незабравимо кулинарно пътешествие. Познатото Happy Bar & Grill меню със свежи предложения сега е още по-изкушаващо – над 60-те нови предложения по автентични гръцки рецепти ви понасят с корабче от мечтания по тюркоазените хоризонти на Гърция.


РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ЗАПИШИ СЕ

Абонирай се
за вкусни
Happy новини

АБОНИРАЙ СЕ СЕГА

Абонирай се
за вкусни
Happy новини
Абонирай се сега