24/07/2019

Детският кът в Happy Bar & Grill Младост с ново работно време

В Happy Bar & Grill познаваме добре съставките на щастието и знаем, че най–ценни са детските усмивки.

Един от най-забавните детски кътове в Happy Bar & Grill ресторантите – този в Младост вече е на разположение на любимите ни малки клиенти през цялото работно време от понеделник до петък от 12 до 23 ч., а в събота и неделя между 11 и 23 ч.

Родителите могат да осигурят незабравими забавления за малчуганите в интересна и защитена среда и то само на поглед разстояние. Детският кът е подходящ за всички деца между 2 и 10 години.

Аниматорите в Happy Bar & Grill са истински професионалисти, на разположение през цялото ни работно време, подготвени с безброй изненади и игри, но и нескончаема енергия.

А всеки родител знае, че освен индивидуалния подход към всяко дете, това са задължителните условия и Рождения ден на детето да се превърне в незабравимо Happy изживяване. На празник като на празник – погрижили сме се и за хранта, като предлагаме специално детско меню, съобразено с вкусовете на децата и желанията на родителите.

Докато купона сред разноцветните пързалки, катерушки и играчки в детския рай тече, по- порасналите ни гости могат да се отдадат на незабравимо кулинарно пътешествие. Познатото Happy Bar & Grill меню със свежи предложения сега е още по-изкушаващо – над 60-те нови предложения по автентични гръцки рецепти ви понасят с корабче от мечтания по тюркоазените хоризонти на Гърция.