15/11/2019

Да посрещнем Новата 2020 година по български!

Остава съвсем малко до най-празничните дни от годината. А понеже ние обичаме безкрайно празненствата се нареждаме в редиците на тези, които приемат Новата година като един малък рожден ден на планетата. Вълнението ни от сега е голямо, затова и внимателно обмисляме и планираме подоговката за новогодишната нощ, за да посрещнем новата 2020-та още по-доволни и заредени с много Happy настроение.

Какво по-хубаво от това да започнете новата година с любимите ви хора в Happy обстановка?

Това е лично наша мъдрост, но с нея вървят и много вкусотийки, родни благинки, наздравици, музикална програма и много изненади, които сме подготвили, за да отпразнуваме по-различно и по-български един от любимите ни дни в годината.
Ново начало с празничен звън от пълни чаши, богата трапеза, щастлив блясък в очите и настроение за танци и много веселие в първите часове на новогодишната нощ.
Нека ги споделим заедно!
Празнувайте тази нова година по-различно, като се върнете към българските традиции и обичаи.
Помислили сме и за децата, които ще зарадваме със специално детско меню и програма. В 00:00 ч. ше броим на обратно в заведенията ни:

София
Happy Bar & Grill Света Неделя

Пловдив
Happy Bar & Grill България

Варна
Happy Bar & Grill Морска гара
Happy Bar & Grill Център

Бургас
Happy Bar & Grill Център 
Happy Bar & Grill Лазур

Да празнуваме заедно в София

Посрещнете новата 2020 година в Happy на площад Света Неделя. Подготвили сме за вас специално новогодишно меню, както и много новогодишни изненади. Доброто настроение в София е гарантирано, тъй като специално за празника ще можете да се забавлявате със специална DJ програма и новогодишна томбола с много награди.

За резервации: 0700 20 888

Запазете вашия куверт за Happy Света Неделя сега.

Да празнуваме заедно в Пловдив

Да отброим заедно последните минути на 2019 и да посрещнем подобаващо новата 2020 година в Happy Център Пловдив до Хотел България. Ресторантът е подготвил за вас специално новогодишно меню, както и много новогодишни изненади. Доброто настроение в Happy Център Пловдив е гарантирано, тъй като специално за празника ще можете да се забавлявате на специална DJ програма, томбола с много подаръци, гайди,тъпани и много танци.

За резервации: 0700 20 888

Запазете вашия куверт Happy Център Пловдив за сега.

Да празнуваме заедно във Варна

Посрещнете новата 2020 година в Happy Център Варна срещу хотел Черно Море или Happy Морска гара. Ще ви посрещнем със специално новогодишно меню, както и много новогодишни изненади. Доброто настроение при нас е гарантирано, тъй като специално за празника ще можете да се забавлявате със специална DJ програма, както и шоу с народни мотиви.

За резервации: 0700 20 888

Запазете вашия куверт за Happy Център Варна сега.

Запазете вашия куверт за Happy Морска гара сега.

Да празнуваме заедно в Бургас

Празнувайте новата 2020 година в Happy Център Бургас до Хотел България и Happy Лазур. Подготвили сме за Вас специално българско новогодишно меню, както и много новогодишни изненади. Специална програма с DJ и новогодиша томбола с много награди.

За резервации: 0700 20 888

Запазете вашия куверт за Happy Център Бургас сега.

Запазете вашия куверт за Happy Лазур сега.


РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ЗАПИШИ СЕ

Абонирай се
за вкусни
Happy новини

АБОНИРАЙ СЕ СЕГА

Абонирай се
за вкусни
Happy новини
Абонирай се сега