15/11/2019

Да посрещнем Новата 2020 година по български!

Остава съвсем малко до най-празничните дни от годината. А понеже ние обичаме безкрайно празненствата се нареждаме в редиците на тези, които приемат Новата година като един малък рожден ден на планетата. Вълнението ни от сега е голямо, затова и внимателно обмисляме и планираме подоговката за новогодишната нощ, за да посрещнем новата 2020-та още по-доволни и заредени с много Happy настроение.

Какво по-хубаво от това да започнете новата година с любимите ви хора в Happy обстановка?

Това е лично наша мъдрост, но с нея вървят и много вкусотийки, родни благинки, наздравици, музикална програма и много изненади, които сме подготвили, за да отпразнуваме по-различно и по-български един от любимите ни дни в годината.
Ново начало с празничен звън от пълни чаши, богата трапеза, щастлив блясък в очите и настроение за танци и много веселие в първите часове на новогодишната нощ.
Нека ги споделим заедно!
Празнувайте тази нова година по-различно, като се върнете към българските традиции и обичаи.
Помислили сме и за децата, които ще зарадваме със специално детско меню и програма. В 00:00 ч. ше броим на обратно в заведенията ни:

София
Happy Bar & Grill Света Неделя

Пловдив
Happy Bar & Grill България

Варна
Happy Bar & Grill Морска гара
Happy Bar & Grill Център

Бургас
Happy Bar & Grill Център 
Happy Bar & Grill Лазур

Да празнуваме заедно в София

Посрещнете новата 2020 година в Happy на площад Света Неделя. Подготвили сме за вас специално новогодишно меню, както и много новогодишни изненади. Доброто настроение в София е гарантирано, тъй като специално за празника ще можете да се забавлявате със специална DJ програма и новогодишна томбола с много награди.

За резервации: 0700 20 888

Запазете вашия куверт за Happy Света Неделя сега.

Да празнуваме заедно в Пловдив

Да отброим заедно последните минути на 2019 и да посрещнем подобаващо новата 2020 година в Happy Център Пловдив до Хотел България. Ресторантът е подготвил за вас специално новогодишно меню, както и много новогодишни изненади. Доброто настроение в Happy Център Пловдив е гарантирано, тъй като специално за празника ще можете да се забавлявате на специална DJ програма, томбола с много подаръци, гайди,тъпани и много танци.

За резервации: 0700 20 888

Запазете вашия куверт Happy Център Пловдив за сега.

Да празнуваме заедно във Варна

Посрещнете новата 2020 година в Happy Център Варна срещу хотел Черно Море или Happy Морска гара. Ще ви посрещнем със специално новогодишно меню, както и много новогодишни изненади. Доброто настроение при нас е гарантирано, тъй като специално за празника ще можете да се забавлявате със специална DJ програма, както и шоу с народни мотиви.

За резервации: 0700 20 888

Запазете вашия куверт за Happy Център Варна сега.

Запазете вашия куверт за Happy Морска гара сега.

Да празнуваме заедно в Бургас

Празнувайте новата 2020 година в Happy Център Бургас до Хотел България и Happy Лазур. Подготвили сме за Вас специално българско новогодишно меню, както и много новогодишни изненади. Специална програма с DJ и новогодиша томбола с много награди.

За резервации: 0700 20 888

Запазете вашия куверт за Happy Център Бургас сега.

Запазете вашия куверт за Happy Лазур сега.