За Happy

Happy Bar & Grill е най-обичаната марка в сферата на ресторантьорството в България. Нашата мисия е да внесем радост и усмивка в забързаното ежедневие на нашите клиенти, като им предложим вкусна и здравословна храна, приготвена и поднесена с внимание, бърз и качествен сервиз в неангажираща, приятна обстановка. Нашата 20 годишна успешна практика в този така бързо развиващ се бранш ни показа, че ГРИЖАТА ЗА КЛИЕНТА и неговите желания са това, което ни ръководи в нашата ежедневна работа, насочена към подобряване качеството на храната и разнообразяването й, перфектното обслужване, и създаването на неповторима HAPPY атмосфера. За да получават нашите КЛИЕНТИ винаги повече, отколкото очакват, ние създадохме и непрестанно развиваме нашия т.нар. HAPPY оригинал.

Happy оригиналът ни е:

Най-вече нашия непрестанен стремеж да поднасяме най-вкусните, здравословни и питателни храни, приготвени съобразно световните стандарти за качество и безопасност;

Качествено обслужване от нашите добре обучени служители, работещи по нашите уникални HAPPY стандарти, емблемата на които са усмивката, гостоприемството и грижата за клиента.

Неповторимия и неангажиращ интериор, създаващ уют и настроение с множеството забавни картини от днес и близкото минало.

Единствените по рода си собствени комуникационни канали-нашата уникална HAPPY TV, HAPPY Радио, и списание HAPPY NEWS.