Списанието

Традицията да се празнува новото БОЖОЛЕ стана на 63 години...
11.11.2014
news_36 news_36
От десетилетия във Франция, а от няколко години и в други страни по света, третият четвъртък на месец ноември се празнува като Ден на младо вино Божоле Нуво.

Традицията на празнуване на новата реколта по тези места е от началото на деветнайсети век, като първи отбеля...повече ›
БОРИСА ТЮТЮНДЖИЕВА - ЕДНО КРАСИВО МОМИЧЕ, КОЕТО ПРЕСЛЕДВА МЕЧТИТЕ СИ...
03.11.2014
news_34 news_34
Едва на 23 години, Бориса Тютюнджиева има зад гърба си успешна кариера на модел зад граница, участие в американски филмови продукции, собствена линия дрехи и обувки...  Представяме ви Бориса - едно обикновено младо момиче,  което намира любовта във всичко ок...повече ›
Мистър Команданте вече е факт със съдействието на Happy...
02.11.2014
news_43 news_43
След успеха на музикалния проект „4D”, подкрепен миналото лято от Happy, най-голямата верига ресторанти застава зад новия летен хит на  Рафи,  в компанията на Део, Лео, Рафи и Играта – „Ел Команданте”.

Песента е по музика и аранжимент на Крум Ге...повече ›
СЕЗОННО МЕНЮ СЪС СПАНАК И ТИКВА В HAPPY
01.11.2014
news_33 news_33
Тиквени семки, мака, био киноа и други супер храни от цял свят - част от есенните предложения Тиквата – позната и непозната Най-голямата тиква в света тежи 782,4 кг. Съществуват няколко сорта, които имат потенциал да надхвърлят 100 кг. Но не размерът и теглото имат значение, а хранителният състав. ...повече ›
Тиква – истинска съкровищница на ценни вещества
31.10.2014
news_32 news_32
Тиквата е много целебен зеленчук, тъй като съдържа всички витамини от групите В, С, Е, РР и Т, които се срещат рядко, а ускоряват метаболизма. В тиквата има и витамин К, който отговаря за съсирването на кръвта. Тя е и богат източник на витамин А, който действа като антиоксидант и предпазва организма от вредното въздействие на свободните радикали. В нея има микроелементи като калий, калций, магн...повече ›
Да сготвим вкусно с… телефон
13.10.2014
news_28 news_28


Готвенето е специален ритуал. Смесването на подправки и продукти, трепетното очакване на крайния резултат са чувства, които обземат всеки любител в кухнята, независимо дали приготвя нещо семпло за вечеря или очаква колегите у дома и се надява да впечатли присъстващите с изискано меню....

повече ›