Кариери

‹ обратно
Заместник главен готвач
Задължения: • Отговаря за прилагането и стриктното спазване на фирмените стандарти и добри практики за работа в кухня- работни места, продуктивност и т.н. • Споделя опита си с другите и промотира за развитие таланти от екипа му. Отговаря за текучеството в кухнята. • Отговаря за правилното съхранение и срок на годност на продуктите, качеството им, както и спазването на строг контрол по маркирането на срока им на годност в хладилниците. • Отговаря за бързото и навременно издаване ястията. Спазвайки стандартите в Компанията и целейки пълна удоволетвореност от клиентите, организира и отговаря за цялостната работа в кухнята. • Отговаря за възможно най-минималните количества брак на продуктите, с които работи и оптимизира разходите. Следи строго приемането на стока. • Отлично познава състава, начина и времето на приготвяне на ястията, както и външния им вид. • Отговаря за правилното експлоатиране на материалната база, инвентар и съоръжения в кухнята. • Анализира и комуникира с персонала в кухнята, потенциални спънки и трудности, както и очаквани успехи. Отговаря за удоволетвореността на служителите в кухнята. • Замества главния готвач при необходимост. • Спазва Правилника за вътрешния ред Изисквания: • Опит на подобна позиция - минимум 1 година • Енергичност • Комуникативност • Тактичност и дипломатичност • Организираност • Мотивация за работа Нашето предложение: • Фирмено обучениие • Работа на смени • Атрактивно и редовно заплащане според личните Ви резултати • Работа в реална, динамична среда сред млад екип • 60% намаление на храната в ресторанта • Възможност за развитие • Участие в тиймбилдинги и различни мотивационни програми органзирани от Компанията Ако проявявате интерес кандидатствайте с автобиография и актуална снимка. Ще се свържем само с одобрените за интервю кандидати. Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при пълна конфиденциалност.

КАНДИДАТСТВАНЕ
Име и фамилия *

Настоящ адрес

Мобилен телефон


Образование Завършено образование

Продължавате ли образованието си в момента
Да  Не

Владеене на чужди езици (слабо,добро,отлично)


Трудов стаж Последно работно място(фирма, длъжност, дата на постъпване и напускане, лице за контакт)


Други предпочитания за станция на работа барман сервитьор помощник сервитьор готвач работник кухня заготовки мияч сушист на обучение за суши


времеви възможности за работа пълно работно време - 8 часа
намалено работно време - 4 - 7 часа

CV

Снимка

Допълнителна информация

Декларирам, че предоставям доброволно личните си данни и съм съгласен те да бъдат използвани във връзка с кандидатстването ми за работа в ресторанти хепи бар&grill, като същите не следва да бъдат използвани от трети лица без мое писменно съгласие, освен случаите, установени със закон или друг нормативен акт.

* Код за сигурност
CAPTCHA Image нова картинка
right_arrow

* - задължителни полета